MATORA ANITI ZADALA NAJGORI UDARAC! Evo šta je rekla o njenoj vezi sa Anđelom, mnogo ostali u šoku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je sada u lajvu na Tiktoku odgovarala na pitanja pratilaca, pa je zabiberila poprilično celu priču!

MATORA ANITI ZADALA NAJGORI UDARAC! Evo šta je rekla o njenoj vezi sa Anđelom, mnogo ostali u šoku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Tomić Matora objavila je nedavno na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako se drži sa jednom devojkom za ruku, pa su mnogi posumnjali da se radi o Stefani Grujić, koja joj se inače od ranije sviđa u rijalitiju.

Ona je sada u lajvu na Tiktoku odgovarala na pitanja pratilaca, pa je prokomentarisala da joj veza sa Anđelom liči na crtanim film! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Ne bih to da komentarišem, niti smo ovde, niti me ta cela njihova situacija zanima. Ostavila sam to iza sebe i nemam nameru da se bavim crtanim filmovima, krenula sam dalje - rekla je ona, što je sve koji je prate samo dalje nateralo da joj postavljaju pitanj u ovom smeru.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Anita Stanojlović

 

Podsetimo, poznata rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora u "Elitu 7" ušla je sa svojom suprugom Anitom Stanojlović da bi pred sam kraj ovog šou-programa potpisala sa njom pred kamerama brakorazvodne papire zbog javne bruke koju joj je priredila odmah na početku. 

Foto: Amig show

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Naime, njihovo venčanje u Crnoj Gori bilo je dosta medijski propraćeno, a sudbonosno "da" izgovorile su neposredno pred ulazak u Belu kuću.

Međutim, brak između njih nije opstao, jer je Anita napolju imala aferu sa hrvatskom TikTokerkom Mateom Car sa kojom se, kako se ispostavilo, dopisivala i na sam dan venčanja sa Matorom.

Iako joj je isprva bilo teško što je uhvaćena u prevari i što je javno osuđivana, nije dugo patila, nego je ubrzo pokazala simpatije prema Anđelu Rankoviću, koji ju je vratio na pravi put. Mnogi smatraju da je zahvaljujući njemu došla i do pobede u prethodnoj sezoni rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading