PUKLA ISTINA! Aneli Ahmić ne sme da zna šta joj se KUJE IZA LEĐA - VELEIZDAJE pred "Elitu 8", ovome se niko nije nadao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić neće biti lako kada sazna!

PUKLA ISTINA! Aneli Ahmić ne sme da zna šta joj se KUJE IZA LEĐA - VELEIZDAJE pred "Elitu 8", ovome se niko nije nadao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivše takmičarke rijalitija "Elita 7" i starlete Maja Marinković i Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, nedavno su potvrdile javnosti da se i dalje druže, uprkos spekulacijama da su stavile tačku na svoj odnos.

Fanovu su prethodno prenosili informacije o tome kako je Slađa postala bliska s Aneli Ahmić, što je dovelo do nagađanja o mogućem zahlađenju odnosa između Maje i Slađe. Međutim, njihova nedavna objava na Instagramu definitivno je razjasnila situaciju.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Slađa Lazić pričaju preko telefona

 


Uprkos svim glasinama, Maja i Slađa su odlučile da javno pokažu da su i dalje neraskidive prijateljice. Na svojim Instagram profilima objavile su storije u kojima su istakle da i pored svega, i dalje provode sate razgovarajući telefonom. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, koja je s oduševljenjem dočekala vest da njihovo prijateljstvo i dalje traje.

Maja Marinković i Slađa Lazić su tokom svog učešća u rijalitiju "Elita 7" privukle pažnju javnosti svojim harizmatičnim ličnostima i upečatljivim nastupima. Njihovo prijateljstvo, koje je počelo u tom periodu, izazivalo je različite reakcije među fanovima i medijima. Ipak, one su uspele da održe svoj odnos i van rijaliti sveta, što je retkost u svetu estrade gde su prijateljstva često prolazna.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Maja Marinković i Slađa Lazić

 


Maja i Slađa su kroz različite životne situacije pokazale da imaju snažnu podršku jedna u drugoj. Njihova otvorenost i iskrenost u odnosu jedna prema drugoj privukla je pažnju javnosti, ali i izazvala divljenje za njihovu sposobnost da prevaziđu nesuglasice i očuvaju svoje prijateljstvo.

Iako je svaka od njih napravila svoj put u svetu estrade, Maja i Slađa su ostale povezane i pružaju jedna drugoj podršku u svim životnim izazovima. Njihova nedavna objava na društvenim mrežama samo je još jedan dokaz da je njihovo prijateljstvo čvrsto i da će verovatno trajati i dalje.

Maja Marinković i Slađa Lazić su još jednom pokazale da su njihove veze jače od medijskih spekulacija i da su spremne da pokažu svoje iskreno prijateljstvo javnosti. Njihova poruka o tome da i dalje provode sate razgovarajući na telefon samo je podsetnik da prava prijateljstva opstaju kroz sve izazove i da su vredna pažnje i podrške.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading