JANJUŠ BRUTALNO O ANELI AHMIĆ! Saznao da će da uđe u Elitu 8, pa opleo bez zadrške!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako radi svoj posao onako kako misli da treba i gde može najviše da zaradi, tvrdi on.

JANJUŠ BRUTALNO O ANELI AHMIĆ! Saznao da će da uđe u Elitu 8, pa opleo bez zadrške!

Foto: ATAImages

Bivši učesnici rijalitija Elita Aneli Ahmić i njen nekadašnji partner Marko Janjušević Janjuš nisu posle izlaska sa imanja u Šimanovcima ostali u dobrim odnosima, pa je bivši košarkaš ostao zgranut kad je saznao da ona ulazi u Elitu 8. Naime, On je izneo svoj sud, pa su mnogi ostali zatečeni zbog ovih reči.

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

- Video sam da je Aneli potpisala ugovor za ulazak u Elitu 8, želim joj svu sreću u ovoj sezoni i želim joj da nađe pravu ljubav svog života, moguće da će joj se ove desiti prava ljubav, pošto prošle sezone nije - rekao je on za Pink.rs, pa je dodao:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Svako radi svoj posao onako kako misli da treba i gde može najviše da zaradi. Mislim da može da izdrži ovu godinu i da to bude njena najbolja sezona i neki kraj rijalitija i onda da se posveti detetu. Voleo bih da pobedi.

Foto: Printscreen/Pink TV

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Inače, U sinoćnoj emisiji "Narod Pita" jedan od učesnika rijalitija "Elite 7" Marko Janjušević Janjuš, upao je u raspravu sa jednim od gledalaca, što je rezultiralo izlivom uvreda i vulgarnih izraza. Naime, voditelj Milan Milošević ugostio je bivšeg košarkaša i Milenu Kačavendu, a rasprava je izbila kada se u program uključio izvesni Dragan iz Inđije, koji je izrazio svoje nezadovoljstvo njegovim ponašanjem pred kamerama na imanju u Šimanovcima.

Dragan je najpre pohvalio Janjuša, nazvavši ga svojim favoritom dok je bio "normalan", ali je rekao da je bivši košarkaš tokom boravka u rijalitiju navodno zaboravio ćerku, Krunu. Janjuš je na ovu opasku reagovao oštro, nazivajući gledaoca smećem, i izneo niz uvreda, a zatim krenuo da urla i divlja u studiju televizije Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading