SVE VREME OBMANJIVALA NAROD! Maja Marinković našla način da se OSVETI Aneli u spoljašnjem svetu - ISPLIVALI DOKAZI IZ TELEFONA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivi koje je starleta uputila sa privatnog broja podigli su mnogo prašine u javnosti!

SVE VREME OBMANJIVALA NAROD! Maja Marinković našla način da se OSVETI Aneli u spoljašnjem svetu - ISPLIVALI DOKAZI IZ TELEFONA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom njihovog boravka u realitiju "Zadruga 6", Maja Marinković i Slađa Lazić su se često suočavale s kritikama i sumnjama koje su dolazile od strane drugih zadrugara, koji su sumnjali u iskrenost njihovog prijateljstva. I pored toga što su se trudile na sve moguće načine da dokažu da njihova prijateljska veza nije samo privid, čini se da su njihove napore mnogi shvatali kao nedovoljno uverljive.

Republika

Foto: ATA Images

Maja i Slađa afera na moru

Njihovo prijateljstvo bilo je toliko snažno da su se čak dogovorile da provedu zajedno neko vreme na odmoru. Planirale su putovanje koje je uključivalo posetu Zlatiboru i Budvi. Nakon što je Slađa prisustvovala emisiji "Narod pita" i prespavala kod Maje, njih dve su otputovale na pomenute destinacije. Ipak, njihovo prijateljstvo je završilo nakon što su se vratile iz Budve, a uzrok tog prekida nikada nije bio javno obelodanjen.

U međuvremenu, Slađa je prošla kroz nekoliko estetskih procedura, što je dovelo do brojnih komentara i poređenja sa starletom Majom Marinkovć. Sve to je dodatno potpirilo sumnje i glasine o njihovom odnosu. Nedavno je najavljeno njihovo ponovo pojavljivanje u emisiji "Narod pita", što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Tokom ove prilike, Slađa je otkrila detalje koje su dugo bile skrivene, a koje su do sada bile nepoznate široj javnosti.

Foto: Instagram.com/_tko.tu.koga_

Stori

- Inače se ne volimo - napisala je misterioznu poruku Slađa.

Pre nego što će se pojaviti u emisiji, očigledno su se čule i razgovarale, iako detalji njihovog razgovora još uvek nisu poznati. Nagađa se da je glavni kamen spoticanja drugoplasirana takmičarka Aneli Ahmić, zbog koje je Maji izmakao veliki trijumf. U međuvremenu, pojavile su se spekulacije da su tokom svog boravka u "Zadruzi" varale i obmanjivale javnost, što je dodatno uzburkalo situaciju i povećalo interesovanje medija za ovu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading