JANJUŠ STRAHUJE ZA ŽIVOT MLAĐEG BRATA: Slomila ih je tuga za najmlađim Mihailom, a sad je Borisa zadesio OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević izgubio strpljenje u emisiji zbog psihičkog stanja u kome je zbog porodičnih briga.

JANJUŠ STRAHUJE ZA ŽIVOT MLAĐEG BRATA: Slomila ih je tuga za najmlađim Mihailom, a sad je Borisa zadesio OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM!

Foto: printscreen/RTV Pink, instagram.com/printscreen

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš gostovao je sinoć sa Milenom Kačavendom u emisiji "Narod pita" u kojoj je bio vidno napet i razdražljiv, a tokom razgovora sa jednim gledaocem, on je otkrio i zašto.

Naime, iako i inače ima kratak fitilj, pa neretko ulazi u rasprave sa kritički nastrojenim ljudima koji se uključuju u program uživo, ovoga puta se požalio da je rasejan zbog porodičnog problema. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš u emisiji "Narod pita"

Prilikom telefonskog javljanja Aleksandra iz Norveške, koji je izazvao pitanjem bivšeg košarkaša, on je otkrio sa kakvom situacijom se trenutno bori, nakon tragedije koju je njegova porodica doživela pred kraj prošle godine.

- Vidi se da je Janjuš dobar čovek, ali nije sav svoj kad uđe u rijaliti. Nijedan plan mu ne ispadne dobro. Da li te grize savest, jer si pravio decu u rijalitiju - pitao ga je direktno gledalac iz inostranstva.

- Da si slušao ranije, možda bi znao. Imam svojih problema, nisam psihički zdrav. Malo sam izgubljen - rekao je Janjuš, pa naglasio da njegov brat Boris Janjušević ima zdravstveni problem zbog kog je veoma zabrinut:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko i Boris Janjušević u rodnom Prijepolju

- Moj mlađi brat je imao neku operaciju, čekamo rezultate koji će biti odrađeni za dve-tri nedelje. Ne znam kako funkcionišem, samo mi je to bitno. Nisam u stanju da budem više u emisiji, želim svima sve najbolje.

- Milena, nećeš da vređaš, ali trebalo je da budeš malo oštrija - gledalac se zatim obratio Kačavendi.

- Tačno, ali moja oštrina donosi još neke stvari. Morala sam da se kontrolišem, kad me neko dira, uopšte nisam normalna - zaključila je kuma nacionale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading