PREZNOJENA I MOKRA USNIMLJENA USRED AKCIJE! Anita Stanojlović se UPUSTILA U LETNJU AVANTURU - procurile fotografije sa lica mesta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo i dokaza!

PREZNOJENA I MOKRA USNIMLJENA USRED AKCIJE! Anita Stanojlović se UPUSTILA U LETNJU AVANTURU - procurile fotografije sa lica mesta!

Foto: Instagram.com

Anita

Anita Stanojlović, koja je stekla popularnost kao pobednica rijalitija "Elita 7", nedavno je na svom Instagram profilu objavila seriju provokativnih video sadržaja sa plaže, čime je izazvala veliku pažnju i interesovanje svojih pratilaca. Njen račun na društvenim mrežama sve više privlači pažnju zbog ovih objava, koje su započele prikazivanjem srećnih trenutaka sa njenim sinom Aleksejem. U početku su to bile slike i video snimci njihovih zajedničkih trenutaka u luna parku, ali ono što je posebno zaintrigiralo publiku su fotografije i snimci njenog malog naslednika na plaži u Čanju.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita i Aleksej

Ove slike iz Čanja, na kojima je sinčić u prvom planu, dodatno su uzbudile njene obožavaoce, a tema se nedavno našla u žiži javnosti i često se komentariše. Anita i dalje uživa u letu sa svojim sinom, a jedna od njenih poslednjih objava izazvala je pravu lavinu komentara na mreži.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita

Naime, očigledno je da je Aniti nedostajala malo aktivnosti i uzbuđenja, pa je odlučila da se upusti u avanturistički dan na moru. U jednom od svojih najnovijih storija, podelila je fotografiju na kojoj se vidi mokra i nasmejana dok jaše talase u sigurnosnom prsluku. Ova slika, na kojoj je vidljivo koliko uživa u vožnji po moru, dodatno je privukla pažnju njenih pratilaca. Anitin entuzijazam i opuštenost su očigledno naišli na pozitivan odziv kod njene publike, koja je u komentarima izrazila oduševljenje njenom energijom i hrabrošću. Mnogi su primetili da ova scena predstavlja pravi kontrast njenom inače glamuroznom i sofisticiranom imidžu, što je dodatno doprinosilo uzbuđenju među obožavaocima. S obzirom na to da je njen Instagram profil sada prepun takvih dinamičnih i zanimljivih sadržaja, izgleda da će Anita nastaviti da fascinira svoje pratioce i dodatno unapredi svoju medijsku pojavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading