ANELI VRIŠTI OD SREĆE, POKLONIMA SE NE NAZIRE KRAJ! Nakon što je Janjuš JAVNO POSLAO PORUKU Ahmićevoj, ovo je sačekalo NA KUĆNOM PRAGU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka Elite nije mogla da sakrije uzbuđenje!

ANELI VRIŠTI OD SREĆE, POKLONIMA SE NE NAZIRE KRAJ! Nakon što je Janjuš JAVNO POSLAO PORUKU Ahmićevoj, ovo je sačekalo NA KUĆNOM PRAGU! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši rijaliti učesnik i bivši momak drugoplasirane učesnice rijalitija Elita Marko Janjušević Janjuš nedavno je gostovao u emisiji "Narod pita," koju vodi Milan Milošević.

Tokom pomenutog gostovanja, Janjuš je podelio pojedinosti iz svog života nakon izlaska iz rijalitija, kao i svoje viđenje o aktuelnim dešavanjima.

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš u Narod pita

- Janjuše kako ste ti i tvoja ćerkica, imali smo prilike da vidimo da ste bili u Prijepolju? - glasilo je pitanje za njega.

- Beograd ne podnosim u poslednje vreme, ali zbog obaveza sam tu - reko je Janjuš, a potom prokomentarisao i ulazak bivše devojke Aneli Ahmić u novu sezonu "Elite".

- Video sam da je potpisala ugovor, želim joj svu sreću u ovoj sezoni i želim joj da nađe pravu ljubav svog života, moguće da će joj se ove desiti prava ljubav, pošto prošle sezone nije - rekao je Janjuš. i odgovorio na pitanje da li smatra da je nesavesna majka zbog ponovnog ulaska:

- Svako radi svoj posao onako kako misli da treba i gde može najviše da zaradi. Mislim da može da izdrži ovu godinu i da to bude njena najbolja sezona i neki kraj rijalitija i onda da se posveti detetu. Voleo bih da pobedi - rekao je Jaško.

Foto: instagram.com/aneli_hancy

Aneli

 

Aneli Ahmić je, sa svoje strane pokazala da joj popularnost ako prija i da joj je posebno drago zbog podrške koju ima u spoljnom svetu. Njena podrška danas joj je poslala pregršt poklona, među kojima su sve one sitnice u kojima devojke uživaju, a emotivni snimak je odmah podelila putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading