KAČEVENDA ZAKUCALA LEJDI DI: "Lažna Branka Sovrlić za siromašne bolje da jezikom ispolira onu rutavu pozadinu..." Srozala je ko čarapu, sledi RAT DO ISTREBLJENJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma nacionale nije ostala dužna bivšoj cimerki, odmah joj uzvratila na pljuvačinu!

KAČEVENDA ZAKUCALA LEJDI DI: "Lažna Branka Sovrlić za siromašne bolje da jezikom ispolira onu rutavu pozadinu..." Srozala je ko čarapu, sledi RAT DO ISTREBLJENJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Kuma nacionale, Milena Kačavenda, kao što je i bilo za očekivati, nije oćutala na gnusne uvrede i psovke koje joj je uputila Lejdi Di putem Instagrama, već se momentalno oglasila i urnisala je u potpunosti. 

Naime, Lejdi Di je noćas putem Instagrama žestoko isprozivala Kačavendu, pošto je Milena u emisiji "Narod pita" potkačila nju, a ona joj ni sada nije ostala dužna.

- Kačavenda na aparatima! Babuskaro, ljigavije osobe od tebe nema, glava ti kao da si nilski konj, debilka isfrustrirana! Nego, bolje pričaj o seksi porukama koje si slala, klošarko raspala. Nilski konj se utripovao da je mafija! Babuskaro, sedi kao gospođa barem - napisala je Lejdi, dok je u pozadini išla pesma kojom joj je psovala i pokojnu majku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Lejdi Di i Milena Kačavenda su na ratnoj nozi još od rijalitija

Međutim, Kačavenda je na ove niske poteze uzvratila u svom dobro poznatom stilu.

- Lažna Branka Sovrlić za siromašne, koja letuje na TikToku?! Bolje da jezikom ispolira onu rutavu pozadinu fudbalske zvezde iz FK "Prošlost", ako se dobro sećam, njenoj neostvarenoj ljubavi. Šta će, mučena, neka gori po Instagramu kad već u beogradskim eminentnim klubovima ne može jer nije gabaritna za prolazak kroz ulazna vrata - rekla je Milena za Pink.rs, a onda je skroz zakucala:

- Klempave s*se i i mlohavu facu neće kompenzovati vređanjem dame kao što sam ja, u to ime joj želim bar da se smuva sa Slobom the “živahnim”, još jednim joj BFF-om. Izvinjavam se, ali ne mogu više da joj dajem medijskog prostora, zvezda Melaniji se ljulja jahta, znate, talasi... A i ne čujem je od or’ginal Givenchy-a (da bar nauči kako se piše kad ne može da ga kupi). Nije, kanto, univerzum za svakoga, za to moras da das.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

30.08.2024 21:17

Auuu posle onoliko ljubavi,zar je doslo do ovakvih vredjanja,Kacavenda nacionale I Lejdi Di,bas su mi bile gotivne.Sada su me razocarale I jedna I druga.