"KOJA OPAJDARA, MAJKO MILA!" Javna bruka "Kume nacionale", nakon OVOG SNIMKA je RAZAPELI na mrežama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemilosrdnim komentarima se ne nazire kraj!

"KOJA OPAJDARA, MAJKO MILA!" Javna bruka "Kume nacionale", nakon OVOG SNIMKA je RAZAPELI na mrežama!

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

U jučerašnjem izdanju emisije ''Narod pita'', voditelj Milan Milošević ugostio je Milenu Kačavendu i Marka Janjuševića Janjuša, koji su se suočili nakon otvorenih sukoba koje su imali u "Eliti 7".

Ni napolju nisu radili na tome da izglade svoj odnos, a sada su progovorili o vreloj akciji koja je bila povod za svađe koje su usledile.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena i Janjuš

- Kačavenda, zašto nosiš naočare - pitao je Milan odmah na početku.

- Operisala sam kapke, sad sam malo bolje - odgovorila je Milena.

Očigledno je da "Kuma nacionale" mnogo vodi računa o svom izgledu, a i pored toga što umeju da budu nemilosrdni na mreži, nju to uopšte ne sputava. Nakon njenog gostovanja društvenim mrežama su počeli da kruže snimci iz emisije, a auditorijum nije imao milosti.

Foto: printskrin instagram

Milena

"Šta glumi ova seljančura? Baš se uzvezdila", "Šta je ovoj bilo, šta je ona to pokazivala voditelju i gledaocima, bog nek joj je u pomoći, hoće žena sa 50 da bude devojka, lebe mekani, šta je ovo", "Koja opajdara, Milenko u šorčiću", "Bas ko Frankeštajn izgleda karma Karčevanda", "Podmladlia se spečena", "Kumi se vidi vršnica", "Baba je baba, ne može biti mladica, džabe operacije kuma glumi krimosa", "Kobiletina samo još ne zna da je to sve snimljeno", "Eto babica digla noge za Elitu na izvolte glumica poštenja. Zamera mladima, fuj", "Uličarka prava", "Idi dame, kako drzi noge, fuj", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading