HOT INTERVJU ANELI AHMIĆ, SAMO ZA ONE +18: Otkrila koje POZE u krevetu voli, da li koristi IGRAČKE ZA ODRASLE, te šta joj je najveći FETIŠ! U jednom momentu pomenula i ROĐENU MAJKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznala i ko je bolji ljubavnik - Janjuš ili Alibaba!

HOT INTERVJU ANELI AHMIĆ, SAMO ZA ONE +18: Otkrila koje POZE u krevetu voli, da li koristi IGRAČKE ZA ODRASLE, te šta joj je najveći FETIŠ! U jednom momentu pomenula i ROĐENU MAJKU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić na krilima slave koju je stekla u "Eliti 7" provela je celo leto, a tolikoj popularnosti u mnogome doprinosi i njena otvorenost za medije i to što za mnoge teme uopšte nema nema zadrške, već je iskrena do koske.

Pored toga što je priznala da je konzumirala narkotike, te da se svoje burne prošlosti uopšte ne stidi, jer se sa takvim životom pozdravila onog momenta kad je rodila ćerkicu Noru, kojoj je sada veoma posvećena majka, ona nema problem ni da govori o intimi sa muškarcima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Januš su imali veoma strastven odnos

Naime, Aneli, i pored toga što se na veoma ružan način rastala sa Markom Janjuševićem Janjušem, i dalje ističe da je sa njim bila snažno povezana izuzetnom seksualnom energijom koja je vladala između njih, te bez pardona priznala da je mnogo bolji u krevetu od njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića koji je i otac njenog deteta.

Ona je u jednom intervjuu otkrila da u intimnim odnosima voli da koristi pomagala, da ima i fetiše, te naglasila u kojim pozama se najbolje oseća. 

- Jao, šta ti meni radiš, ovo će da gleda i moja majka - malo se snebivala u početku, a voditelj ju je podsetio da je njena mama to već sve čula i videla:

- A, šta... Majka te nije gledala u rehabu sa Janjušem?!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić priznala da najviše voli pozu kad je ona gore, Janjuš dole

To kao da ju je u momentu opustilo, pa je bez dlake na jeziku nastavila da objašnjava šta najviše voli u odnosima.

- Pa, eto, onda znate odgovor. Volim pozu ja gore, on dole.

Kada je reč o fetišima, takođe je isprva bila stidljiva, a onda je odlučila da otkrije bar jedan.

- Jedan od fetiša mi je da pričamo prljave stavari tokom odnosa.

Na kraju je istakla da nikada nije posećivala prodavnice u kojima se mogu kupiti igračke za odrasle, te da to više i ne koristi, ali da su joj ranije, dok je uživala u takvim stvarima, to obezbeđivali partneri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading