NEKADAŠNJI BRAT BUDUĆE UČESNICE "ELITE 8" VATRENA CRNKA: Isplivao snimak na kome je SKROZ BEZ ODEĆE i rođena majka je bila u ŠOKU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mika i Giba Vasić sada su Ana i Ivana Nikolić.

NEKADAŠNJI BRAT BUDUĆE UČESNICE "ELITE 8" VATRENA CRNKA: Isplivao snimak na kome je SKROZ BEZ ODEĆE i rođena majka je bila u ŠOKU (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/radavasic_official

Bivši učesnici "Zadruge", blizanci Mika i Giba Vasić, promenili su pol i imena, pa se sada zovu Ana i Ivana Nikolić.

Dok se Ivana, kako njena sestra otkriva udala bogato, te uživa daleko od očiju javnosti, Ana se sprema da sa svojim emotivnim partnerom, dečkom iz Prokuplja, uskoro uđe u "Elitu 8" kao prva transrodna osoba koja je kročila u Belu kuću.

Republika

Foto: prinskrin instagram

Giba Vasić kao Ivana Nikolić

Međutim i Ivana je aktivna na Instagramu i TikToku, gde je njen novi snimak privukao ogromnu pažnju, budući da je provokativniji od očekivanog.

Ona je objavila veoma provokativne prizore iz kade i spavaće sobe, na kojima se vidi da nema odeću, pa komentari ispod njene objave ne prestaju da se nižu.

 

 

Dok ih mnogi javno osuđuju, majka nekada sinova Mike i Gibe, Rada Vasić, priznala je za medije da je podežala svoju decu da promene pol, pa je sada majka dve ćerke. 

- Bila sam sa decom, četiri nedelje u hotelu dok su oni bili na operaciji. Čim su je doveli u apartman, ja kažem: "Sine, ajde odmori se, sa kateterom izašla, legni i ajde sine sad, daj da vidim". Ona se nasmejala i rekla da je presrećna. Tada nisu imale gaćice, povučem ono i pogledam i ostanem u šoku - otkrila je Rada tada za Telegraf, pa opisala kako je isprva bila šokirana njihovom promenom:

- Ja sam ih rodila, sve sam prva videla. Pogledam to i kažem, da idem da ljubim onom doktoru i ruke i noge. Bože?! Da li je moguće da doktor ovo napravi, ja sam se čudila, znam muško je bilo, sad žensko i počela sam da se smejem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading