DA LI JE POSLE NJE STANISLAV POSTAO "MUŠKARAC KOJI MRZI ŽENE": Bivša cimerka otvorila PANDORINU KUTIJU i iskopala TAJNU koju je Krofak vrlo vešto krio u "Eliti 7" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila zašto mu ni veza sa Majom Marinković nije uspela!

DA LI JE POSLE NJE STANISLAV POSTAO "MUŠKARAC KOJI MRZI ŽENE": Bivša cimerka otvorila PANDORINU KUTIJU i iskopala TAJNU koju je Krofak vrlo vešto krio u "Eliti 7" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak

Kuma nacionale Milena Kačavenda, koja je preksinoć gostovala u emsiji "Narod pita", privukla je ogromnu pažnju svojim jedinstvenim izdanjem i komentarima koje je imala za mnoge bivše cimere.

Jedno njeno zapažanje čini se posebno interesantnim, s obzirom na to što nije uspela veza Maje Marinković i Stanislava Krofaka, kojima, istina mnogi i nisu predviđali budućnost, ali niko nije uzimao u razmatranje jedan detalj koji je uočila Kačavenda.

Naime, ona je iznela svoje mišljenje o raskidu ovog, tokom leta, veoma popularnog para, i uprkos njihovom kratkom zabavljanju, te poručila da Maji treba jak muškarac, što Krofak, prema njenim rečima, bar trenutno - nije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda zaintrigirala javnost pogledom na raskid Maje i Stanislava


Milena je istakla da će Stanislavu biti potrebno vreme da se oporavi od emotivnih posledica koje je doživeo sa Mionom, dok Maja zahteva snažnog partnera koji će je podržavati u životu, ističući njen karakter kao snažnu i samostalnu ženu.

Htela sam da pišem Maji, ali su me obaveze obuhvatile. Videlo se da je Maja tužna, baš mi je žao, mislila sam da će to biti okej. Ne znam detalje raskida, ali vidim da baš nije okej. Trebaće njemu puno vremena da se oporavi od emotivnih brodoloma, ne može da ne ostavi traga u njemu ono što je proživeo sa Mionom. Biti sa Majom treba ozbiljna hrabrost, a mislim da je on ne poseduje. Ona je jaka žena i samostalna, ali njoj treba jači muškarac koji će je voditi kroz život - iznela je svoj stav čuvena kuma.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vlada LUKIĆ

Kačavenda smatra da Krofak nije uspeo sa Majom zbog traume koju mu je ostavila Miona

Kačavenda je poznata po svojoj sposobnosti da pruži uvide i savete koji su često prožeti posebnim senzibilitetom i iskustvom, što je dodatno učinilo njen komentar o raskidu između Maje i Stanislava zanimljivim i promišljenim.

Interesantno je da se niko drugi nije pozabavio tumačenjem Stanislavove ranjivosti usled njegovog predstavljanja u rijalitiju kao mačo muškarca, a zapravo njegova emotivna nedostupnost možda baš ima koren u tome što je javno ostavljen od strane Mione.

Mnogi su primetili Milenin nekonvencionalni pristup, dok su se drugi složili sa njenim stavovima o potrebama i zahtevima koje Maja Marinković ima od partnera.

U zaključku, Milena Kačavenda je još jednom pokazala svoju autentičnost i sposobnost da privuče pažnju javnosti svojim neobičnim promišljanjem i komentarima o aktuelnim događajima u rijaliti svetu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading