OVO ĆE GA VRATITI KOD ANELI?! Asmin uhvatio Staniju sa grupom muškaraca usred Majamija, SNIMAK PREZNOJENE STARLETE zapalio društvene mreže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako Dobrojevićeva troši rane jutarnje sate u dalekoj Americi!

OVO ĆE GA VRATITI KOD ANELI?! Asmin uhvatio Staniju sa grupom muškaraca usred Majamija, SNIMAK PREZNOJENE STARLETE zapalio društvene mreže!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-stock/Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić, printscreen/facebook

Stanija, Asmin, Aneli

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević ponovo se našla u centru medijske pažnje onog momenta kada je Aneli Ahmić ušla u rijaliti Zadruga 7 Elita i iznela informaciju da joj je pomenuta starleta otela muža Asmina Durdžića.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Facebook/Instagram

Stanija, Asmin, Nora i Aneli

Aneli je iznela i mnoge druge optužbe na račun Stanije, ali ni nakon rijalitija i iznošenja intime u javnost nije nošlo do pomirenja bivšig supružnika, te Asmin i Stanija nastavljaju da neguju svoju ljubav.

Stanija je proslavila u martu ove godine 39. rođendan, a njen partner Asmin Durdžić odlučio je da joj kupio automobil porše, koji vredi 280.000 evra. Ipak, Staniji se automobil nije dopao. Naime, kako je Asmin tada otkrio, Dobrojevićeva je poželela roze automobil, te ga neće voziti dok ga Durdžić ne ofarba.

- Kaže Stanija: "Neću da ga vozim ako nije pink." OK, ljubavi, biće pink - poručio je Asmin

Pre samo nekoliko dana Asmin je podelio prizor sa ulica Majamija i uslikao besnu mašinu od skoro tri miliona evra, a mnogi misle da ga je kupio Staniji da bi joj se iskupio. 

- Stanija voli roze - napisao je Durdžić uz fotografiju automobila koji još nema ni tablice.

Međutim, nakon toga je šokirao novim snimkom, kojim je otkrio da je pazario novu nekretninu u Majamiju.

- Još jedan sa divnim pogledom kupljen - napisao je Asmin uz snimak sa balkona.

Jutors je Asmin poranio i bacio znatiželjan pogled sa prozora novog stana i imao je šta i da vidi: njegova draga je bila okružena grupom muškaraca i preznojena obavljala svoju omiljenu jutarnju aktivnost - džoging.

- Kako moja ljubav vežba vredno svako jutro od 6:00 - napisao je Asmin uz snimak Stanije.

S obzirom da se njihove jutarnje rutine i životne navike slabije slažu, mnogi su posumnjali da će se ovaveza nastaviti zbog činjenice da žive potpuno različitim životima. Da li će se Asmin vratiti Aneli, ostaje nam da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading