KAČAVENDA POBEGLA IZ BEOGRADA, PA UHVAĆENA U OVOM MESTU: Hitno našla POSAO, evo čime se sada bavi! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila kako provodi letnje dane!

KAČAVENDA POBEGLA IZ BEOGRADA, PA UHVAĆENA U OVOM MESTU: Hitno našla POSAO, evo čime se sada bavi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Milena Kačavenda, nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom snimka koji prikazuje njen prelazak iz gradske gužve u idiličnu prirodu. Na snimku se vidi kako se Milena uputila ka selu, gde se posvetila domaćinskim poslovima i pokazala svoje umeće u kuhinji, potvrđujući tako svoju rijaliti titulu najvrednije takmičarke.

Milena je oduvek bila vezana za prirodu, te nije iznenađenje što se odlučila da pobegne od gradske vreve i provede vreme u ruralnom okruženju. Njen snimak prikazuje prelepe pejzaže i opuštajuću atmosferu sela, dok je istovremeno naglasio važnost povezivanja sa prirodom, posebno u današnjem ubrzanom svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Pored uživanja u prirodi, Milena je pokazala i svoju veštinu u obavljanju domaćinskih poslova. Snimak prikazuje kako se Milena spretno snalazi sa domaćim životinjama i poslovima u okućnici, ističući važnost tradicionalnih veština koje su danas često zanemarene.

Nakon toga, Milena se upustila u kuhinju gde je pokazala svoje kulinarsko umeće, pripremajući domaće specijalitete sa sastojcima koje je sama ubrala iz bašte. Ovaj deo snimka je posebno oduševio pratioce, jer je potvrdio Mileninu reputaciju najvrednije takmičarke iz rijalitija "Elita 7".

 

 


Milena Kačavenda je svojom objavom na Instagramu pokazala da je život u prirodi i bavljenje domaćinstvom deo njenog svakodnevnog života, te da je vredno radila i tokom svog učešća u rijalitiju. Njen primer inspiriše mnoge da cene tradicionalne vrednosti i veštine, te da se povežu sa prirodom i ruralnim životom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading