IZBIO HAOS U KUĆI MILICE I BORE! Kad je Terza ušao u kuću sačekalo ga OVO, nije mogao da dođe sebi od ŠOKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković šokirala pratioce na Instagramu!

IZBIO HAOS U KUĆI MILICE I BORE! Kad je Terza ušao u kuću sačekalo ga OVO, nije mogao da dođe sebi od ŠOKA!

Foto: Republika

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7" i buduća majka devojčice, Milica Veličković, iznenadila je javnost kada je odlučila da svom vereniku, Bori Terziću, kupi neobičan poklon - uređaj za nos protiv hrkanja. Milica je odlučila da snimi trenutak kada nosi ovaj uređaj dok spava i objavi ga na svom Instagram profilu, što je izazvalo lavinu urnebesnih komentara među njenim pratiocima.


Snimak Milice Veličković sa uređajem za nos protiv hrkanja postao je hit na društvenim mrežama, a komentari fanova nisu izostali. Mnogi su se našalili na račun ovog neobičnog poklona, dok su drugi pohvalili Milicu za originalnost. "Ovo je najbolji poklon ikada!", "Svaka čast Milice, ovo je prava inovacija!" - samo su neki od komentara koji su se našli ispod snimka.

Verenik Milice Veličković, Bora Terzić, nije krio oduševljenje neobičnim poklonom koji mu je priredila njegova draga.

Pored trudnoće i priprema za dolazak devojčice, Milica Veličković takođe je aktivna u preduzetničkim vodama. Nedavno je lansirala svoju liniju kozmetike koja je naišla na veliko interesovanje javnosti.

Foto: Republika

Milica Veličković i Bora Terzić

 


Bori Terzić, koji je poznat po svojoj sportskoj karijeri i uspesima u rijaliti programima, istakao je da će biti velika podrška svojoj verenici u svim njenim preduzetničkim poduhvatima.

Milica Veličković i Bori Terzić svakako su par koji privlači pažnju javnosti svojom otvorenošću i originalnošću, a poklon uređaj za nos protiv hrkanja definitivno je samo jedan od neobičnih detalja koji ih čine posebnim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading