IZBLAMIRALA SE ZA MEDALJU! Neznanje naše poznate starlete boli: "IMAŠ 30 GODINA, NE ZNAŠ TABLICU MNOŽENJA!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo pitanje otvorilo je mnoga druga pitanja o vrednostima i prioritetima u društvu, te je izazvalo različite reakcije među gledaocima i javnošću. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija odraziti na dalju medijsku pažnju i Slađinu percepciju stavrnosti!

IZBLAMIRALA SE ZA MEDALJU! Neznanje naše poznate starlete boli: "IMAŠ 30 GODINA, NE ZNAŠ TABLICU MNOŽENJA!"

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja i Slađa

Učesnica rijalitija "Elita 7", Slađa Lazić, izazvala je šok i nevericu javnosti svojom izjavom o neznanju tablice množenja. Tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", gde je gostovala sa nekada najboljom prijateljicom Majom Marinković.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa i Maja

Slađa je bez ustručavanja priznala da ne zna tablicu množenja i da se time ponosi. Ova izjava izazvala je burne reakcije, a jedna od gledateljki je čak izjavila da je sramota ne znati osnovne stvari poput tablice množenja, povrća ili glavnih gradova.

Reakcija publike i Slađin stav

Gledateljka je otvoreno izrazila svoje mišljenje, ističući da je za osobu od 34 godine sramota ne znati osnovne stvari. Međutim, Slađa je ostala pri svom stavu, tvrdeći da se time ponosi i da to za nju nije blam. 

- Imaš 34 godine Slađo, sramota je da ne znaš tablicu množenja, da ne znaš šta je brokoli i da ne znaš glavne gradove - rekla je jedna gledateljka. 

 - To nije blam. Ja se ponosim se time što ne znam - rekla je bivša zadrugarka i šokirala sve u studiju.

- Imam transfer blama kada te slušam - rekla je gledateljka.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa i Maja

Podsetimo, Slađa je u nedavnom kvizu imala lapsus u kojem je na pitanje ko je bila Ana Karenjina, samouvereno odgovorila: "Ana Karenjina je pisac". 

Medijska pažnja i javna reakcija

Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su se zapitali da li je Slađina izjava iskrenost ili nedostatak osnovnog obrazovanja. Mnogi su se pitali kako je moguće da osoba u 34. godini ne zna osnovne matematičke operacije, dok su drugi podržali Slađu u njenom stavu, ističući da je važnije biti iskren nego se pretvarati da zna nešto što zapravo ne zna.

Slađina izjava definitivno je izazvala žučne reakcije i podstakla javnu raspravu o obrazovanju i iskrenosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading