SA 150 NA 90 KILOGRAMA! Miljana Kulić nakon rizične operacije JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, a bivši zadrugar se ZBOG NJE PREPOLOVIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred početak novog rijalitija poznata zvezda pokazala drastičnu promenu!

SA 150 NA 90 KILOGRAMA! Miljana Kulić nakon rizične operacije JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, a bivši zadrugar se ZBOG NJE PREPOLOVIO!

Foto: Republika

Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić Neca nedavno se pojavio sa svojim bratom Predragom Lazićem na potpisivanju ugovora za novu sezonu rijalitija, koji će nositi naziv Elita 8.

Foto: Instagram/iampecaa

Peca i Neca

Kako je tom prilikom rekao našem novinaru, u ovoj sezoni, Neca će biti samo podrška svom bratu, jer je upisao fakultet i želi da se posveti obrazovanju.

Ova transformacija nije jedina koju je bivši takmičar rijalitija doživeo. Naime, Neca je imao operaciju smanjenja želuca u Turskoj, nakon čega je smršao 60 kilograma! Mnoge je zanimalo kako se on oseća nakon ove zahtevne procedure, posebno jer je nekoliko poznatih ličnosti iz Srbije nakon iste jedva izvuklo živu glavu. Čitavoj javnosti je poznato da je Miljana Kulić jedva ostala živa nakon ove procedure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

- Opet izbacujem video, jer želim da skrenem pažnju na to da ovi dušebrižnici koji govore da "operisao si želudac, nisi si se potrudio" dragi moji, operacija želuca nije samo operacija i jednostavan proces mrsavljenja. Za operaciju želuca trebaš biti spreman. Ne samo fizički već i psihički . Takođe, postoji jedan bitan segment a to je ishrana. Operacija samo po sebi ti neće omoguciti mršavljenje, a da je ono zdravo! Ukoliko nemas zdrav režim ishrane , tvoje mršavljenje neće imati dugoročan put već kratkoročno trajanje. Morate apsolutno promeniti način života. Ja već 6 meseci sam na crossfit treninzima (trčanje, šetnja , kardio) i na keto ishrani. Tako da pre nego donesete negativni zaključak informišite se - poručio je Neca.

"Došao sam s nekog tvog random videa od pre skoro 3 meseca, iskočio mi. Stvarno mi je jako drago kada vidim da neko ovako popravi svoj život, nastavi samo jako i nadam se da nećeš odustati, što nije retkost, jer se ljudima neretko dešava; jer jednom kada dostugnu cilj koji su za sebe zacrtali, misle da je tada gotovo i onda prestanu s trudom, pa se opet ugoje i budu još gori nego što su bili prvobitno. Još jendom, svaka čast, drago mi je zbog tebe, i ako ti ikada zafali podrška, cimaj, biću tu", "Hajde ti nama podeli koji plan ishrane i stavi gore u opis Instagrama", "Dečko, samo napred", "Sve si mogao to bez operacije, a ne da rizikuješ život", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading