ANĐELO POSLAO ANITI JASNU PORUKU, SAZNAO ZA SVE! Rankoviću stigli DOKAZI šta mu devojka RADI IZA LEĐA, hitno reagovao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreli kadrovi Stanojlovićeve izašli u javnost!

ANĐELO POSLAO ANITI JASNU PORUKU, SAZNAO ZA SVE! Rankoviću stigli DOKAZI šta mu devojka RADI IZA LEĐA, hitno reagovao!

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita i Anđelo

Anita Stanojlović, poznata kao pobednica rijalitija "Elita 7", nedavno je na svom Instagram profilu započela seriju provokativnih video sadržaja sa plaže, što je izazvalo veliku pažnju i interesovanje među njenim pratiocima.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović i Aleksej

Na njenom profilu sve više raste broj pratilaca, a njen sadržaj, koji je prvobitno uključivao srećne trenutke sa njenim sinom Aleksejem tokom odmora, privukao je značajnu pažnju. Početne objave su bile slike i video snimci njihovog zajedničkog vremena u luna parku, ali ono što je zaista zaintrigiralo njenu publiku bile su provokativne fotografije i snimci sa plaže u Čanju.

U najnovijoj objavi, Anita je podelila još jednu provokativnu fotografiju. Na slici je pozirala okrenuta suncu, a njen minijaturni tanga kupaći je bio jasno vidljiv, dok su obrisi i obline njenog tela bili istaknuti. Pobednica je apsolutno postavila zadnjicu u prvi plan, a komentari na ovu objau nisu prestajali da se nižu.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović

Iako nije poznato ko je tačno napravio ovu fotografiju, sigurno je da mali Aleksej nije bio autor. Reakcije na objavu su brzo stigle, uključujući i komentar od Anđela, koji je ostavio simbol crvenog srca u znak podrške ili simpatije.

Podsećamo, Anita je sa sinom sama otišla na letovanje u Crnu Goru, a Anđelo Ranković je ostao u Srbiji i pre nekoliko dana smo ga uhvatili na otvaranju jednog novog prestoničkog restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading