OVAJ FUDBALER LUD ZA SLAĐOM PORŠELINOM: Starleta dobija ŠOK PORUKE, čita ih samo posle PONOĆI U KREVETU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić ostala u šoku!

OVAJ FUDBALER LUD ZA SLAĐOM PORŠELINOM: Starleta dobija ŠOK PORUKE, čita ih samo posle PONOĆI U KREVETU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić Poršelina

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, ovih dana je u centru pažnje javnosti zbog svoje romantične veze sa fudbalerom prvotimcem iz Užica. Ova veza je privukla veliku pažnju medija i javnosti, a mnogi se pitaju ko je misteriozni fudbaler koji je osvojio srce ove popularne ličnosti.

Slađa Lazić je postala poznata javnosti kao takmičarka rijalitija "Elita 7", gde je svojom harizmom i šarmom osvojila simpatije publike. Nakon izlaska iz rijalitija, postala je još popularnija, a njen ljubavni život privlači pažnju medija. Nedavno je otkriveno da je Slađa u vezi sa fudbalerom iz Užica, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Kako saznajemo, fudbaler joj šalje vrlo vruće poruke, koje starleta čita samo kada legne u krevet i to isključivo posle ponoći. 

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić u emisiji ,,Narod pita"

 

Izvor blizak Sladji otkrio je da je fudbaler iz Užica počeo da je obasipa pažnjom i poklonima od kako su započeli vezu. Ovaj tajanstveni fudbaler, čije ime još uvek nije otkriveno, šalje joj poruke ispunjene izlivima romantike, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za njihovu vezu.

Slađa, koja je poznata po nadimku Poršelina zbog svog blistavog izgleda, postala je prava ljubavna inspiracija za fudbalera iz Užica. Njen šarm i harizma očigledno su osvojili srce ovog fudbalera, koji se trudi da joj svakodnevno pokaže koliko mu je stalo do nje.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić pred operaciju

 


Slađa Lazić, poznata kao Poršelina, i njen tajanstveni fudbaler iz Užica nastavljaju da intrigiraju javnost svojom romantičnom vezom. Dok se mediji bave spekulacijama o identitetu fudbalera, ova neobična ljubavna priča privlači pažnju svih koji prate živote poznatih ličnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading