PINK IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Produkcija "Elite" zakazala HITNO suočavanje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše prijateljice večeras oči u oči u Narod pita!

PINK IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Produkcija "Elite" zakazala HITNO suočavanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Pink

U poslednjoj epizodi emisije ''Narod pita'', gledaoci su imali priliku da uživaju u prisustvu bivšij rijaliti učesnika. Naime, prethodne večeri gosti su bili su Vanja Živić, Žana Omnia, Nikola Lakić i Darjan Radomirović, koji su sa voditeljkom Mašom Mihailović prošli sve aktuelne teme. Međutim, tu se priča ne završava, jer će se večeras, u novom izdanju popularne Pinkove emisije, naći Jovana Tomić Matora i Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di, u društvu voditeljka Darka Tanasijevića.

Naime, nakon dužeg vremena, Lejdi Di i Matora će se naći oči u oči, spremne da razjasne svoj sukob pred milionskom publikom kraj malih ekrana. Ove bivše prijateljice iz rijalitija "Elita 7" privukle su pažnju medija i gledalaca zbog svojih javnih nesuglasica, a sada će imati priliku da otvoreno progovore o svemu u "Narod pita".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Lejdi Di večeras stižu u Narod pita

Podsećanja radi, poznata rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora u "Elitu 7" ušla je sa svojom suprugom Anitom Stanojlović da bi pred sam kraj ovog šou-programa potpisala sa njom pred kamerama brakorazvodne papire zbog javne bruke koju joj je priredila odmah na početku. 

Inače, mnogi su mišljenja da je Tomićeva sada u emotivnom odnosu sa doskorašnjom cimerkom, Stefani Grujić, kao i da će zajedno sa njom ući u novu sezonu popularnog rijaliitja. Međutim, da drami nema kraja, govori i informacija koja kaže da će se čak i Stanojlovićeva naći ponovo na poznatom imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading