STRAVIČNO RAZOTKRIVANJE PORODIČNOG SKANDALA: Supruga htela da se RAZVEDE, a majka mu OTELA NOVAC - SUD morao hitno da reaguje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić otkrio veliku porodičnu dramu!

STRAVIČNO RAZOTKRIVANJE PORODIČNOG SKANDALA: Supruga htela da se RAZVEDE, a majka mu OTELA NOVAC - SUD morao hitno da reaguje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Nikola Lakić imao je dosta turbulentnu sezonu u ,,Eliti 7", dosta se spekulisalo da li će se razvesti od supruge Coke Lakić zbog druženja sa Draganom Sretenović poznatijom kao Lejdi Di. Međutim, kako do razvoda nije došlo, na društvenoj mreži fanovi rijalitija su odlučili da otkriju Lakićevu veliku porodičnu sramotu. 

Naime, na Instagramu se pojavio snimak u kom Lakić snima govor koji je poslao sestri Nedi Lakić, o novcu koji, kako je tvrdio te godine, mu je majka uzela i prisvojila, zbog čega je hteo da ih tuži, ali se ipak vremenom predomislio. 

 

 

- Nedo pošto pričaš da te hrane kako te hrane mama i tata i šalju ti stvari i hranu koja ti je neophodna, to sve rade od našeg novca koji nam je oduzet. Nismo odlučili da tužimo naše roditelje iako imamo pravo i sud je na našoj strani. neka im taj novac, novac koji smo Coka i ja dobili od rijalitija, moja majka je jedan deo zadržala za sebe, drugi deo nam je vratila. neka idu na Kubu, neka uživaju u tom novcu - poručio je Lakić u snimku koji se pojavio na društvenim mrežama. 

Podsetimo, po izlasku iz rijalitija, Lakić je pred našim kamerama progovorio šta mu je sve supruga Coka zamerila:

- Jedna torba je bila ispred, ostale su bile unutra. Naravno, Coka je razumljiva, zna da je to sve šoubiznis, bio je informativni razgovor, ali je sve prošlo kako treba. Bilo je ribanje od porodice, to nisam očekivao, ali mi je drago da smo otvorili karte, ribali su me za to druženje, jer kažu da je to izgledalo preko malig ekrana prisnije, onis u videli da druga strana gaji osećanja, kada sam pogledao snimke, video sam da je to išlo u drugom smeru - priča Lakić i dodaje za kraj:

- Znaš kako, žene su rušile carstva, zašto ne bi i brak?

ONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading