ANĐELA ĐURIČIĆ OTVORILA DUŠU O ZVEZDANU SLAVNIĆU: Prvi put priznala da li joj je javio nakon RASKIDA - ODGOVOR sve šokirao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić bez dlake na jeziku progovorila o učešću u rijalitiju!

ANĐELA ĐURIČIĆ OTVORILA DUŠU O ZVEZDANU SLAVNIĆU: Prvi put priznala da li joj je javio nakon RASKIDA - ODGOVOR sve šokirao!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

U emisiji Premijera vikend specijal gostovala je bivša zadrugarka Anđela Đuričić, koja se nakon duge pauze ponovo vratila na male ekrane, a kako se spekuliše biće i buduća takmičarka ,,Elite 8". Anđela je progovorila o odnosu sa svojom porodicom, a potom i o bivšem dečku Zvezdanu Slavniću.

- Kuća je u najboljem redu, nema ništa od prodaje, ali taj natpis i dalje stoji na kući da je na prodaju. Kuća se prodaje zbog nekih porodičnih stvari, a ne zbog mene i mojih postupaka.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđela Đuričić o Zvezdanu Slavniću

 

Da li tvoji žele da se odsele zbog tebe?

- Ne, nikada to nije tako bilo, znam da je medijima zanimljivo da pišu o tome, ali eto. Ja sam u najboljim odnosima sa svojim roditeljima. Eto pre godinu dana se desio taj razgovor u kojima sam im ja objasnila neke stvari, bili su jako ljuti. Moje ponašanje ih je naljutio, nije im bilo jasna moja odluka da se zaljubim u takvog čoveka, ja ih sada iz ove perspektive razumem. Ja kada sam shvatila neke stvari, bilo je kasno.

Kako si uspela da ponovo postaneš ona Anđela na koju su oni navikli?

- Pa sve sam to ja, generalno. Nisam doživela neku vanserijsku promenu, sve sam to ja, ali zavis šta ko u meni budi. Prvi put su imali priliku da vide tako neke stvari i bilo im je čudno i drugačije, sada oni znaju da je taj čovek izvukao ono najgore iz mene.

Da li se kaješ zbog tog odnosa ili zbog te Anđele?

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđela Đuričić o Zvezdanu Slavniću

 

- Zbog tog izbora, svi mi grešimo, ali ja ne mogu da nađem sebi opravdanje za to što sam mogla tako loš izbor da napravim.

Da li ti se dečko javljao nakon Zadruge?

- Ne tu je stavljena ogromna tačketina na taj odnos.

Kako će izgledati tvoj život narednih nekoliko nedelja i meseci?

- Biće svakakvih planova, ali eto zato sam sada tu da napunim baterije i pomognem porodici, a posle da se posvetim sebi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading