ZAVIRITE U STAN BUDUĆE TAKMIČARKE ELITE 8: Otkrila je kako se sprema za ulazak, a u OVOM luksuzu živi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević otkrila je kako se sprema za ulazak u rijaliti ,,Elitu 8".

ZAVIRITE U STAN BUDUĆE TAKMIČARKE ELITE 8: Otkrila je kako se sprema za ulazak, a u OVOM luksuzu živi! (FOTO)

Foto: Uprava carina, Printscreen/Pink TV, Printscreen

Elita 8

Bivša takmičarka rijalitija "Zadruga", Ana Spasojević, nedavno je šokirala javnost otkrivenjem da će ući u novu sezonu "Elite 8". Sada je na svom Instagram profilu otkrila kako teku pripreme i pakovanje za ulazak u ovaj rijaliti šou.


Ana je svojim pratiocima na Instagramu pokazala da nije sama u pripremama za ulazak u "Elite 8". Iz porodičnog doma je objavila fotografije na kojima se vidi kako joj majka pomaže oko peglanja i pakovanja stvari. Očigledno je da je podrška porodice veoma važna u ovom trenutku, a Ana je istakla da je zahvalna što može da računa na pomoć svojih najbližih u ovom važnom trenutku.


U objavama na Instagramu, Ana je pokazala kako pakuje svoje stvari za ulazak u "Elite 8". U džakovima koje će uneti u rijaliti nalaze se njene omiljene stvari, a kako je poznata po istančanom ukusu, definitivno će ove sezone biti jedna od najbolje obučenih takmičarki. Fotografije pakovanja su izazvale veliku pažnju njenih pratilaca, koji jedva čekaju da vide u kojim će se kreacijama pojavljivati Ana u novoj sezoni rijalitija.

U opisima ispod fotografija, Ana je izrazila svoje nestrpljenje i uzbuđenje pred ulazak u "Elite 8". Njeni emotivni statusi su pokazali da je ovo za nju veoma važan korak i da se sa velikim entuzijazmom priprema za novu avanturu u rijalitiju. Pratioci su joj pružili reči podrške i ohrabrenja, što je dodatno podstaklo Anu da se pozitivno pripremi za sve izazove koji je očekuju u "Elite 8".

Foto: Republika

Ana Spasojević ulazi u Elitu 8

 


Ana Spasojević definitivno drži pažnju javnosti svojim pripremama za ulazak u "Elite 8", a njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju njen dolazak na male ekrane. Hoće li Ana uspeti da osvoji publiku novim sezonom rijalitija, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - ona ulazi spremna da pokaže svoj istančan ukus i svoju autentičnu ličnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading