SVI DETALJI BRUTALNE TUČE MAJE I CARA: Nakon RASKIDA isplivala ŠOKANTNA ISTINA, ona je KLJUČNI SVEDOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav Maje Marinković i Filipa Cara i danas je sinonim za buran odnos, a sada su se pojavili svi detalji njihove tuče.

SVI DETALJI BRUTALNE TUČE MAJE I CARA: Nakon RASKIDA isplivala ŠOKANTNA ISTINA, ona je KLJUČNI SVEDOK!

Foto: Pink

Starleta Maja Marinković i njen bivši dečko Filip Car meta su pisanja komentara po društvenim mrežama, a kako je ona nedavno raskinula sa Stanislavom Krofakom, mnogi smatraju da bi moglo doći do obnavljanja stare romanse. 

Međutim, Marinkovićeva je istakla da je ona tu priču završila, te da je završila sa tom pričom. Ali njihova fanovi ne veruju u to, budući da je poznato koliko je njihova ljubav bila dinamična. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Pre tri godine, austrijska prestonica bila je poprište žestokog sukoba između Maje Marinković i Filipa Cara, koji su se našli u središtu pažnje zbog svojih burnih odnosa. Ovaj incident samo je jedan u nizu sukoba koji su obeležili njihovu emotivnu vezu.


Sukob između Maje i Filipa eskalirao je kada je Maja pronašla provokativne poruke na Filipovom telefonu, što je dovelo do žestoke svađe i fizičkog okršaja. Ovaj događaj označio je početak njihovih javnih sukoba i skandala.

 

- Ona je po prirodi ljubomorna i temperamentna i ne treba joj mnogo da plane. Pobesnela je kad je videla da se Car dopisuje sa drugim devojkama, kap koja je prelila čašu je bila kada je ugledala i ime svoje dobre prijateljice - otkriva izvor, pisao je Blic.

- Od besa nije mogla da razmišlja, sigurna je bila da ju je Filip više puta prevario, vrištala je na sav glas: "Iskoristio si me zbog popularnosti, kako sam glupa". Car je tvrdio da to nije istina, međutim situacija je eskalirala i došlo je do tuče i svega u šta je javnost već upućena. Sad se sve malo stišalo, ali pitanje je koliko će trajati dok ponovo ne dođe do haosa.

Inače, bivša zadrugarka Ermina Pašović je tada u emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila da je Dragana Spasojević pokušala da zaustavi tuču Maje i Filipa, da ih razdvojji, ali je zato ona izvukla deblji kraj. Maja ju je ošamarila i iz sve snage udarila pesnicom u glavu u trenucima besa.

- Prvo joj je lupila šamar, a onda iz sve snage u glavu - pričala je Ermina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading