KROFAK ZADAO UDARAC CARU, MAJA MU OVO NEĆE OPROSTITI: Čeka se HITNA reakcija iz Crikvenice! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak napravio totalni haos na Instagramu.

KROFAK ZADAO UDARAC CARU, MAJA MU OVO NEĆE OPROSTITI: Čeka se HITNA reakcija iz Crikvenice! (FOTO)

Foto: ATAImages

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Stanislav Krofak, uzburkao je društvene mreže objavom snimka iz saune na svom Instagram profilu. Mnogi su odmah pomislili da ovim potezom provocira svog bivšeg dečka Maje Marinković, Filipa Cara, koji redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu svoju ljubav prema hedonističkom načinu života, uključujući česte posete sauni i spa centrima.

Spekulacije su brzo počele da se šire među fanovima i pratiocima ove javne ličnosti, a mnogi su se zapitali da li je Stanislavov post bio namenjen Filipu kao poruka ili je samo slučajna podudarnost interesovanja za saune.


Filip Car je postao poznat javnosti kao ljubitelj hedonističkog načina života, redovno objavljujući slike i snimke iz luksuznih spa centara, sauna i wellness tretmana. Njegova iskrena ljubav prema uživanju i relaksaciji postala je prepoznatljiva među pratiocima, te je izazvala brojne reakcije javnosti.

Stanislav Krofak, koji je takođe stekao popularnost učešćem u rijalitiju "Elita 7", svojom objavom iz saune vratio se u centar pažnje javnosti. Mnogi su se zapitali da li je ovo bio slučajan potez ili namerna provokacija, te su počele da kruže različite teorije o motivima iza ovog postupka.

Foto: Instagram.com

Filip Car u sauni

 


Filip Car i Maja Marinković nisu direktno komentarisali Stanislavovu objavu, ali su mnogi pažljivo pratili njihove reakcije na društvenim mrežama u narednim danima. Ovo je dodatno produbilo spekulacije i interesovanje javnosti za mogući odgovor na Stanislavov potez.

Dok javnost i dalje spekuliše o pravom motivu iza Stanislavove objave, ostaje da se vidi da li će se ova priča razviti u nešto više od obične slučajnosti ili će ostati samo kratkotrajna tema za diskusiju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading