MATORA URNISALA ANĐELA RANKOVIĆA! Raskrinkala ga za sve pare, evo što misli da joj otima partnerke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledateljka je Jovanu kritikovala i što mnogo pije.

MATORA URNISALA ANĐELA RANKOVIĆA! Raskrinkala ga za sve pare, evo što misli da joj otima partnerke!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Tomić Matora, gostovala je u emisiji "Narod pita", pa se posebno dotakla Anđela Rankovića, koji je u vezi sa njenom bivšom partnerkom Anitom Stanojlović. Matora kaže da maneken ima fetiš na njene devojke, te zato često na njih baca oko.

Pozdravila bih puno Matoru ali bih je malo iskritikovala, nemoj više da ulaziš srčano u neke veze - rekla je gledateljka.

Foto: Amig show

Anđelo Ranković

 

- Pokazalo se kroz ovu sezonu ko mi je drug a ko nije. Imam ja naravno dobre drugare iz rijalitija koje volim ali ne čujemo se toliko redovno, na primer Miki Đuričić sa njim sam super i zaista imamo odličan odnos - rekla je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora 

- Anđelo prvi put kad se pojavio u zadruzi i bio sa Teodorom svi su mislili da je kao anđeo neki ali on je u stvari samo muškarac koji skuplja tvoje otpatke - rekla je gledateljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Da, istina, on to baš voli. Imamo isti tip devojaka, možda dečko ima neki fetiš da posle mene oseti ukus Svetislave - rekla je Matora.

Inače, u program se uključila i gledateljka koja je Jovani skrenula pažnju da mnogo pije.

-  Molim te, Matora, od sada sve pare na majku i na sebe i samo dva pića utorkom - posavetovala je kako da se ponaša ubuduće, pa joj očitala bukvicu:

Mnogo piješ, moraš da povedeš računa da neke stvari ne radiš pod dejstvom alkohola. To nije dobro, ovo sve ti kažem samo dobronamerno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading