NAPADNUT UROŠ STANIĆ ISPRED KLINIKE! Krenuo da muva sina Zlate Petrović, pa morao da PREKINE INTERVJU! (VIDEO)

Autor: G.D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

02.09.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić ulazi solo u "ELitu 8", a oko je bacio na sina Zlate Petrović.

Budući učesnici "Elite 8" danas obavljaju lekarske preglede, što je rutina pred svaku sezonu, a Uroš Stanić je stigao među prvima. On je bio dobro raspolože, pa je odmah najavio šou i otkrio da je ponovo slobodan, jer ga je dečko ostavio zbog drugog. Ipak, Stanić je sada bacio oko na sina Zlate Petrovića, koga je video i ostao bez teksta, pa mu je jasno stavio do znanja da je zainteresovan za njega.

Ipak, on nije uspeo da dovrši svoj intervju, jer ga je prekinuo kolega, Mića Jovanović, koji je bio izuzetno nervozan. Mića je opleo po budućim učesnicima "Elite 8" i poručio im da su nebitni i da će im brzo videti leđa, jer je on pobednik, rođen za ovaj program, kako kaže:

 

- Mene je dečko ostavio zbog Slobe Političara, šta ću, ali ima dobrih momaka... Sin Zlate Petrović je zgodan, lep, videćemo. Ja ne pišem nikome, pišu meni, kao što vidite sliku... Tri odjednom - prokomentarisao je Uroš Stanić i pokazao fotografiju, a u tom momentu je krenula da dolazi Mića Jovanović, koji ga je odmah napao.

- Samo da kažem da je ovde previše isfoliranih ljudi, veliki prodavači magle, ali to će ljudi videti. Ja sam na svom terenu, volim medije, možda ću biti i voditelj. Ja sam najlepši, ja sam rođen za ovaj posao, a ne ovi anonimusi. Neka Uroš malo izgugla, pa neka vidi ko je bitan a ko ne - rekao je Mića za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading