FILIP CAR POSLAO PRIJATELJA U "ELITU 8", PA MU DOSTAVIO SVE KLJUČNE INFORMACIJE! Maja će odlepiti zbog ovog frajera! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

02.09.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božo otkriva i da li će mu se Car kasnije pridružiti.

Budući učesnici "Elite 8" danas obavljaju lekarske preglede, što je rutina pred svaku sezonu, a tamo smo upoznali i prijatelja Filipa Cara. Franić Božo ulazi sa svim neophodnim informacijama o ključnim rijaliti učesnicima, a kako i sam kaže, Filip ga je preporučio i uputio u sve vezano za ovu vrstu formata:

- Ja sam Franić Božo, ulazim u Elitu da se malo zabavim. Kuvar sam, ovo mi dođe kao godišnji odmor... Pratio sam sve sezone, naročito kada mi je ušao prijatelj Filip Car, to je moj dobar prijatelj, on me je i preporučio, jer je primetio neke moje vrline. Stvarno ne znam da li će mi se kasnije i on pridružiti, videćemo. Sebi sam ja najbitniji i trudiću se samo da meni bude dobro tamo - priznao je Božo za Republiku.

Kako se bliži početak nove sezone rijalitija "Elita 8", gledaoce sve više zanima ko će učestvovati u ovom formatu i koga produkcija "čuva" kao veliko iznenađenje.

Mnoge bivše učesnike smo uhvatili tokom potpisivanja ugovora, a nedavno je u Beogradu uhvaćen i jedan od najpopularnijih takmičara svih sezone, Filip Car, koji je došao iz Crikvenice, a njegovi fanovi su posumnjali da je i on došao upravo zbog snimanja profila i potpisivanja ugovora za "Elitu 8". Njegov prijatelj sada nije želeo da otkrije da li Filip kasnije ulazi u rijaliti, a mnogi smatraju da je upravo on najveće iznenađenje produkcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading