STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL! Krofak kipti od besa, poručio NAPADAČIMA da se lično sa njim obračunaju! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislavu Krofaku izgrebali automobil, on se momentalno obratio hejterima.

STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL! Krofak kipti od besa, poručio NAPADAČIMA da se lično sa njim obračunaju! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Stanislav Krofak, izazvao je pažnju javnosti objavom slike svog izgrebanog automobila na društvenim mrežama. Na slici se jasno vide duboki tragovi ogrebotina duž bočne strane vozila, a Krofak je uz sliku napisao poruku upućenu hejterima.

Krofak je poručio hejterima da mu kažu u lice sve što imaju, umesto da se kriju iza anonimnih profila na internetu. Ova objava izazvala je brojne reakcije među njegovim pratiocima, ali i široj javnosti.

- Lako je auto grebati, dođite meni u oči, pa recite šta vas muči - napisao je Stanislav Krofak uz fotografiju izgrebanog automobila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Mnogi su podržali Stanislava Krofaka u njegovoj hrabrosti da se suprotstavi hejterima i pozvali su na krajnje poštovanje prema privatnom vlasništvu. Međutim, bilo je i onih koji su iskazali sumnju u istinitost događaja, postavljajući pitanje da li je moguće da je neko namerno izgrebao automobil poznate ličnosti.

Podsetimo, društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je kao bomba odjeknuo među njihovim obožavaocima. Mnogi su se nadali da je u pitanju bezazlena svađa i da će vrlo brzo rešiti nesuglasice, međutim, Maja je nedavno izjavila da je definitivno stavila tačku na taj odnos i da je Krofak više ne zanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Шабац

02.09.2024 17:49

Јако мудо станислав