ANELI POSLALA PORUKU BIVŠEM?! Pred ulazak u "Elitu 8" Ahmićeva DONELA KONAČNU ODLUKU, gore društvene mreže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka Elite je prepuna iznenađenja!

ANELI POSLALA PORUKU BIVŠEM?! Pred ulazak u "Elitu 8" Ahmićeva DONELA KONAČNU ODLUKU, gore društvene mreže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Drugaplasirana učesnica Elite Aneli Ahmić, koja je u sam centar medijske pažnje dospela nakon navoda da joj je Stanija Dobrojević otela muža, Asmnina Durdžića, nedavno je progovorila o svom emotivnom statusu i odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je otkrila da je sa bivšim momkom bila u kontaktu po izlasku iz "Elite".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš

 

Aneli je isrpičala kako njen život izgleda po izlasku iz "Bele kuće", a na pitanje da li je proteklih dana imala kontakt sa Janjušem odgovorila je:

- Ne nismo, zvao je ono u Narod pita, ali nije zvao posle toga. Mislim da treba lopta da se spusti i da se više ne ratuje, zato sam i reagovala tako blago kada se uključio u emisiju. Ja sam njega volela i zbog toga mislim da ne treba ni da se čujemo, ni da se mirimo, ali ni da se svađamo. Mislim da treba da se završi ta priča mirno - rekla je Ahmićeva, a potom se nadovezala na to da Janjuš ima novu devojku.

- Ne mogu ga ni ja više provaliti, sve govori šaljivo i ironično. Može da ide i profesionalno se bavi glumom. Čovek tako namesti osmeh, pa može i kada je nešto najsmešnije da se uopšte ne smeje, ali takav je, ne provaljujem ga ni ja više. Čitala sam dosta o tome, ali mislim da on ima više devojaka, ne samo jednu. Poznavajući Janjuša mislim da on ne može da ima samo jednu devojku.

Na pitanje da li joj je pijan slao poruke, Aneli je poručila:

- Bile su tu neke situacije, bili su neki kontakti, ali ja to ne bih sada pričala. Bilo je u normalnim satima, nije da baš nije bilo skroz kontakta. Ništa nije da se on meni nabacivao, ali nešto u vezi pesama i objava koje je objavljivao. Više je podrška naša potencirala da dođe do tog kontakta i eto čuli smo se oko toga kome su posvećene pesme. On kaže da su te pesme posvećene meni, ja sam uverena da nije i eto to je sva konverzacija - otkrila je Aneli za Pink.

Nakon što je Aneli rekla da su komunicirali kroz pesme, javnost je sa mnogo više pažnje gledala na objave Aneli Ahmić, a u jednoj od objava se nalazi i pesma Ane Nikolić "Terasa sa pogledom na zid".

- Izvini, stani na sekund, znamo li se?
Oči su te moje prvu videle, prvu videle
Sećaš li se onih cipela, bez para za njih?
A meni su se baš mnogo svidele, mnogo svidele


Srce ti oslepelo, al' me pogledaj
Loše sam ti ispala, gadan osećaj
I kad nisam - kriva sam, al' to je tvoj stid
Sve terase moje, zbog tebe, su s pogledom na zid
S pogledom na zid


Izvini, stani na sekund, srce te zna
Sećaš li se one sobe dva sa dva, torta, ti i ja?
Parče mrvim, miris cimеta, ukus malina
Tvojim rukama mi obučena prva haljina


Srce ti oslepеlo, al' me pogledaj
Loše sam ti ispala, gadan osećaj
I kad nisam - kriva sam, al' to je tvoj stid
Sve terase moje, zbog tebe, su s pogledom na zid
S pogledom na zid
- glase reči ove pesme, a čitav auditorijum je pesma nedoljivo podsećala na trenutke sreće Aneli i Janjuša iz vremena rijalitija i torte koju su dobili kako bi proslavili svoju ljubav.

- Sećaš li se one sobe dva sa dva, torta, ti i ja - posebno je istaknuto uz snimak koji je završio na društvenim mrežama.

"Šta li će u "Eliti" bez filtera", "Ničije emocije ne treba podcenjivati", "Zaboravili ste kad baca sliku od Grofice", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dada

02.09.2024 21:13

Ovaj Janjus,ko neki pubertetlija...jadnik...bio zaljubljen pored sve tragedije koja ga snasla...covek za lecenje...cime se on,mucenik bavi...umesto da leci rane roditeljima,i da oate zajedno...