BUDUĆU UČESNICU ELITE 8 DEČKO PREVARIO S MUŠKARCEM! Šok-ispovest Jordanke Denčić pred sam početak rijalitija! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je progovorila i o tome kakva će biti ako je neko bude provocirao...

BUDUĆU UČESNICU ELITE 8 DEČKO PREVARIO S MUŠKARCEM! Šok-ispovest Jordanke Denčić pred sam početak rijalitija! (VIDEO)

Foto: Republika

Jordanka Denčić

Buduća učesnica rijalitija Elita Jordanka Denčić, pojavila se jutros na sistematskom pregledu pred početak rijalitija, pa je priznala okupljenim medijima da ju je dečko prevario sa muškarcem. Ona je otkrila i da li će pred kamerama da ima intimne odnose, a pričala je i o tome kako će reagovati ako je neko isprovocira ili uvredi porodicu.

Foto: Republika

Jordanka Denčić

 

- Naravno da ću da se branim ako me neko napadne, pogotovo ako neko bude udarao na moju porodicu. Ne volim takve stvari. Mene je dečko prevario sa muškarcem, to sam slučajno saznala. Unutra ulazim sigurna i biću svoja, a što se intimnim odnosa tičem možda ih bude. Ne znam, to ne mogu da kažem iz ove perspektive - rekla je ona za Republiku, a o čemu je još bilo reči pogledajte u videu koji sledi. 

Podsećamo, bivša učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić, koja se potajno nadala da će postati voditeljka zdušno je negirala da ulazi i u osmicu, uprkos našim saznanjima da je dogovorila učešće i u predstojećoj sezoni popularnog rijalitija.

Ona je sve vreme na društvenim mrežama obmanjivala javnost, tvrdeći da ima svoje privatne planove i da će izostati u "Eliti 8", što nije bio nimalo promišljen potez, s obzirom na to da se takva stvar ne može dugo kriti.

Foto: Republika

Jordanka Denčić

 

Ahmićeva je potvrdila naša saznanja i ranija pisanja još sinoć, kada se odjavila sa svog Instagram naloga, te poručila pratiocima da će drugi ljudi voditi njen profil.

Verovatno se istog časa i zaputila u Beograd, gde se jutros u pratnji svog "rijaliti sina" Uroša Stanića pojavila na sistematskom pregledu koji prethodi ulasku, prvo u karantin, a zatim i u "Elitu 8".

Inače, Uroš je svoj lekarski pregled obavio još juče, kada je otkrio da je bacio oko na sina Zlate Petrović Jovana Pejića, kog će na sve načine pokušati da zavede pošto je ponovo slobodan, jer je okončao emotivnu vezu koju je imao napolju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading