OGLASILA SE ANĐELA ŠPARAVALO! Evo da li je u kontaktu sa Bojanom Pavlović! Stavila tačku na tračeve o pomirenju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela je morala da kaže svoju stranu priče!

OGLASILA SE ANĐELA ŠPARAVALO! Evo da li je u kontaktu sa Bojanom Pavlović! Stavila tačku na tračeve o pomirenju!

Foto: Republika TV

Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović

Bivša učesnica rijalitija Elita Anđela Šparavalo sezonu je obeležila svojom vezom sa Bojanom Pavlović, ali im se odnos poljuljao čim su kročile napolje. Naime, ona sada pomno prati šta Bojana priča u spoljnom svetu, ali odbija da se upeca i odgovara na njene provokacije da je sve radila samo zbog kadra. 

Foto: Republika TV

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Ne mogu uvek da razumem zašto Bojana ima potrebu da me pominje, ako ja to ne radim njoj, ali pošto je tako, moraću da odgovorim. Ona je devojka koja me ne ostavlja na miru, a što se mene tiče, nijedna priča koju sam čula nije istinita. To je sve što imam da kažem u svoje ime - rekla je ona na društvenoj mreži Tiktok. 

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Šparavalo

 

Podsećamo, s obzirom na to da se nedavno tokom zajedničkog gostovanja tresao Pinkov studio od svađe Lejdi Di i Nikole Lakića, njih dvoje su dobili još jednu šansu da se do kraja obračunaju, pa će ih voditelj Milan Milošević i večeras ugostiti u emisiji "Narod pita".

Nema sumnje da sledi napeto veče puno emotivnog naboja između dva gosta, koji će se ponovo naći jedan naspram drugog u vrućim stolicama, te će gledaoci ispratiti još jedno žestoko razračunavanje nesuđenog para.

Odnos između bivših učesnika "Elite 7" ostao je nerazjašnjen, jer su tokom boravka u Beloj kući odavali utisak zaljubljenih cimera, koji su i te kako prelazili granicu prijateljstva na koje su se sve preme pozivali. To je pogotovo postalo očigledno kada napolju nisu uspeli da sačuvaju navodni drugarski odnos, jer je Nikola nastojao da ne uvredi suprugu, čime je samo dodatno podgrejao verovanje mnogih da je sa Lejdi Di ipak flertovao u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading