ANELI ZA SVE PARE RASKRINKALA JANJUŠA! Pomenula mu bivšu ženu, pa ispričala detalje svađe o kojoj se ništa nije znalo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka je rekla sve što joj je na srcu!

ANELI ZA SVE PARE RASKRINKALA JANJUŠA! Pomenula mu bivšu ženu, pa ispričala detalje svađe o kojoj se ništa nije znalo!

Foto: Republika

Bivša učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić raskrinkala je bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, pa je objasnila da ne bi imala problem da u Eliti 8 vidi njegovu bivšu suprugu Enu.

Svako je dobrodošao...Janjuš me pogotovo ne zanima i što sam videla šta je radio i glasovne poruke, poruke Maji i Eni, letele su mu stvari prekjuče preko prozora kada je izašao intervju, kada sam rekla da se čujemo, po Kotežu sam čula. Ena mu je bacala stvari. Neću da se petljam, ne zanima me to više. Mi smo se čuli i dopisivali, manipulisao je. Kada se javio u "Narod pita", tu noć mi je poslao poruku. On je Maji pisao prekjuče, to sam ja shvatila, pitala sam ga odmah kome je poslao poruku. Maja kad je bila sa Slađom u "Narod pita" on joj je poslao iz kafane pesmu - rekla je Aneli za Pink.rs.

Ona je takođe objasnila kakva će biti u narednoj sezoni.

Republika

Foto: Republika

Aneli Ahmić

 

- Sad sam baš rekla, nadam se da se neću zaljubiti, ne planiram i nisam spreman. Ja sam prošle godine ušla i i dalje sam volela svog bivšeg supruga, pa se zaljubila u Janjuša. Biću jaka, jača nego ikada - rekla je ona, pa je otkrila šta misli o odnosu Stanije Dobrojević i bivšeg dečka Asmina Durdžića:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja znam da ga je ona nagovarala na mnoge stvari, morao je pljuvati mene, žalio se nekim ljudima da ne želi da me pljuje, ali mora zbog nje. Ma naravno da pucaju. Asmin je jedan monstrum, ali kažem, sve će to njega stići, a otac mu je najveći mogući monstrum. Ne znam za Mevlidu, ispala je Mevlida bolja od ovog ludaka Mustafe. Nije ni ona ispala gospođa, cela porodica je luda, ali bar ne piše takve statuse...Gde ćeš da ostaneš imun na ovo? Nema štednje nikoga, ni Stanije, ni Asmina, ni nikoga, sada rešetam, ne dam na Noru. O Staniji znam svašta, ali me ne zanima ona, nego ono što je izjavljivala za moje dete, da je ciganče, da smo moja sestra i ja mahaluše. Dno dna od žene. Šta reći o toj ženi koja šalje svog čoveka da napadne ženu u poslastičarnici u Rumi, gde ona živi? Zamisli ja da šaljem svog supruga da ide i da napada po pekarama ljude. Izbesnela sam jer mi se Nora uzima u usta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading