CAR NADMAŠIO I KROFAKA! Navukao se na zdrav život, pa poručio: "Više ne pušim travu, zgibova napravim 500", a najveći ŠOK je čime se HRANI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip od poročnog mladića preko noći postao sportski tip.

CAR NADMAŠIO I KROFAKA! Navukao se na zdrav život, pa poručio: "Više ne pušim travu, zgibova napravim 500", a najveći ŠOK je čime se HRANI (FOTO)

Foto: ATAImages

Bivši zadrugar Filip Car iliti rijaliti Kazanova kako su ga svojevremeno prozvali zbog toga što je fatalan po ženski svet, doskoro je bio poznat po svom poročnom životu, a onda je preko noći odlučio da se posveti sportu i posveti se zdravoj ishrani kako bi se doveo u top formu.

Pošto se opredelio za boks, mnogi su ga odmah povezali sa Stanislavom Krofakom sa kojim ima još nešto zajedničko, a to je njegova bivša Maja Marinković.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car i Stanislav Krofak su delili istu devojku Maju Marinković

Kako je Pantera u "Eliti 7" pokazao strogu disciplinu u treninzima i zdravom načinu života, kome je podučavao i druge, ispalo je da je upravo on motivisao i Cara da se pokrene baš u vreme kada je Stanisalv forsirao priče o svojim borbama i najavama boks mečeva u narednom periodu.

Međutim, šta je Filipa podstaklo na jednu ovakvu promenu, maltene preko noći, zna samo on, ali je evidentno da mu dobro ide i da iz dana u dan postiže vidne rezultate.

On je sada pokazao čime se hrani i za razliku od njegovih ranijih objava u kojima je uglavnom kačio snimke i slike iz noćnih provoda uz cigarete i alkohol, sada u njegovim Instagram pričama preovladavaju uglavnom motivi poput jaja od japanske prepelice, meda, propolisa, barenog povrća i sličnih đakonija.

Car je uz novi stil života prikačio i novu motivacionu muziku, pa uz ove neverovatne prizore koje je priredio svojim pratiocima, objavio je za njega još neverovatnije stihove rep pesme:

Marjanon češće trčin
više ne pušin travu
svaki dan za marendu
triest jaja u tavu

Čučnjeva napravin deset
zgibova napravin petsto
u kvartu sve me je manje
u teretani sam često

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading