SKANDALČINA! Aneli dobila STRAVIČNU PRETNJU od Asmina - OVO će je TOTALNO UNIŠTITI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić rešio je da se obračuna sa Aneli Ahmić!

SKANDALČINA! Aneli dobila STRAVIČNU PRETNJU od Asmina - OVO će je TOTALNO UNIŠTITI! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Pink/Printscreen

Starleta Aneli Ahmić ponovo je žestoko zaratila sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, sa kojim ima ćerku Noru. Nakon što je pred našim kamerama pokazala prepisku koju joj je poslao Asminov otac, on se oglasio na Instagramu. 

Foto: Republika

Aneli Ahmić na sistematskog pregledu

 

Naime, Asmin je objavio Anelinu fotografiju, nakon koje joj je žestoko uputio sledeće reči:

- K**vo, A**lna Ahmić samo možeš da zahvališ ljubavi mog života što ćutim i što te ne diram, ali ti me ne ostavljaš na miru? Vraćam se iz Majamija. Uskoro pretres sa Alibabom! Gori Balkan! Nemoj posle k*rvo da cviliš kako može tako da kaže za majku deteta, bla, bla... Tražila si sad, gledaj! - zapretio je Asmin. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram Aneli Ahmić

Aneli se osvrnula i na svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Što se njega tiče, to je sa moje strane završena priča. Ponovo je pokušao da me izmanipuliše, on je jedan najobičniji manipulator i lažov, pogledajte šta priča i za mene i za Maju i za svoju ženu. Hteo je doći ponovo do neke priče preko mene, ali to je gotovo - poručila je Aneli, dok je Marko u emisiji "Narod pita" priznao da je nju najviše voleo, ali da će se ona uveliko snaći pre nego što joj se on pridruži u Beloj kući:

- Aneli sam više voleo i od Maje, ona mi je tako bila simpatična, uf. Ja ako bih ušao u rijaliti to bi bilo kasnije, a ona će već naći princa na belom konju, znaš koja će to armija da bude!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading