UMESTO U ELITU, TAKMIČARKA HITNO IDE U ZATVOR: Sud doneo KONAČNU MERU o njenoj kazni, izbio PORODIČAN SKANDAL! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša takmičarka ,,Elite 7" objavila je neprijatnu informaciju.

UMESTO U ELITU, TAKMIČARKA HITNO IDE U ZATVOR: Sud doneo KONAČNU MERU o njenoj kazni, izbio PORODIČAN SKANDAL! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Snežana Jovičić poznatija kao Sneža Kušadasi na Instagram profilu objavila je sliku o nalogu za sprovođenje u  zatvor, zbog kazne koju je imala da plati. 

Sneža Kušadasi se oglasila i otkrila da je uspela da ne ode u zatvor, već da dug plati, kako je momci u plavom ne bi sproveli u zatvorsku ćeliju.  Ona je potom istakla da je za kaznu koju je dobila, kriv njen bivši partner Darjan Radomirović, sa kojim je raskinula tokom boravka u rijalitiju ,,Elita 7". 

Foto: printscreen/RTV Pink

Snežana Jovičić u emisiji Narod pita

 

- Eto sa čim se cimam celog dana... Hvala Bogu pa ovo može da se plati. Što opet nije moja krivica. No, dragi moji, vi uite na mojim greškama, ovakve greške vam ne želim u životu... Ovo je trebala da bude kazna koju je trebao da dobije onaj kreten, ali potšo sam ja bila dobra vila, pa sam prihvatila sve probleme na svoja leđa, zato sad skupo plaćam svoju dobrotu - napisala je Sneža, pa dodala:

- Hvala mojim drugarima što su uvek tu! Šta me sledeće čeka?!

Republika

Foto: Instagram.com

Snežana Jovičić Instagram

Potom se Sneža zahvalila drugarica koji su joj pomogli u ovoj neprijatnoj situaciji i verovatno joj dali novac kako bi rešila kaznu koju je dobila. Nakon toga se obratila svojim praticoima i istakla da uče na njenim greškama, kako se ne bi našli u njenoj situaciji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milomir.dv

03.09.2024 21:13

Ma taman posla.Nisi ti kriva,krivi su oni što su te rodili.