HAOS U DOMU JELENE ILIĆ! Objavljen snimak sa kamere, morala HITNO da napusti stan! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić našla se u epicentru haosa!

HAOS U DOMU JELENE ILIĆ! Objavljen snimak sa kamere, morala HITNO da napusti stan! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Jelena Marinković

Bivša učesnica rijalitija "Elita 7", Jelena Ilić, nedavno je šokirala svoje pratioce na Instagramu objavivši snimak iz svog doma na kom se vidi najezda smrdibuba. Jelena je otvoreno podelila svoje nezadovoljstvo ovom neprijatnom situacijom i zatražila pomoć od svojih pratioca.

Napad smrdibuba nije bio ni malo prijatan za Jelenu Ilić, koja je odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojim pratiocima na Instagramu. Na snimku koji je objavila, moglo se videti kako se smrdibube okupljaju na prozoru njenog doma, što je izazvalo veliku zabrinutost kod bivše rijaliti učesnice.

 

Nakon što je objavila snimak, Jelena je dobila brojne poruke podrške i savete od svojih pratioca. Mnogi su podelili svoja iskustva sa sličnim problemima i pružili podršku Jeleni u rešavanju ove neprijatne situacije.


Jelena je u komentarima ispod objave dobila mnoštvo saveta o tome kako da se reši problema sa smrdibubama. Neki pratioci su preporučili različite metode zaštite od ovih insekata, dok su drugi podelili iskustva sa profesionalnim servisima za dezinsekciju. Bilo je i onih koji su savetovali upotrebu prirodnih sredstava kao što su biljni sprejevi ili mirisne sveće koje mogu da odbiju smrdibube.

Foto: Ata images

Jelena Ilić ispred Pink televizije

 


Nakon što je čula različite savete od svojih pratioca, Jelena je odlučila da angažuje stručnjake za dezinsekciju kako bi rešila problem sa smrdibubama u svom domu. Uz pomoć saveta i podrške svojih pratioca, Jelena je uspela da efikasno reši ovu neprijatnu situaciju i ponovo uživa u miru svog doma.

Jelena Ilić je još jednom pokazala da je aktivna i otvorena prema svojim pratiocima na društvenim mrežama, deleći svoje privatne izazove i tražeći podršku i savete od svoje zajednice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading