ZBOG OVE FOTOGRAFIJE UČESNICE "ELITE" ĆE VAM SKOČITI TEMPERATURA! Sačekala kraj rijalitija, pa se skinula, muškarcima popadale vilice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" izazvala burne reakcije, stigle opomene sa svih strana.

ZBOG OVE FOTOGRAFIJE UČESNICE "ELITE" ĆE VAM SKOČITI TEMPERATURA! Sačekala kraj rijalitija, pa se skinula, muškarcima popadale vilice!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Cvijanović

Učesnica popularnog rijalitija "Elita 7", Jovana Cvijanović, izazvala je veliku pažnju javnosti objavom provokativne fotografije na svom Instagram profilu. Na slici koja je brzo postala viralna, možemo videti učesnicu kako pozira u kupaćem kostimu na plaži. Ova objava izazvala je brojne reakcije među fanovima, koji prate svaki njen korak nakon rijalitija.

Mnogi od njih su izrazili oduševljenje i podršku, ističući kako učesnica izgleda sjajno i kako je ova fotografija dokaz njenog samopouzdanja. Međutim, bilo je i onih koji su kritikovali ovakav potez, tvrdeći da je slika previše provokativna i da nije primerena za javno objavljivanje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Cvijanović

Inače, bivša takmičarka Elite, Jovana Cvijanović je čitavu javnost šokirala kada je progovorila o svom ljubavnom odnosu sa Mc Stojanom, njegovom iznenadnom blokiranju na svim društvenim mrežama, kao i anoreksijom sa kojom se borila zbog ljubavne patnje u kojoj je došla do tog stanja, da su joj organi bili veličine organa malog deteta.

Bivša takmičarka Elite, Jovana Cvijanović je čitavu javnost šokirala kada je progovorila o svom ljubavnom odnosu sa Mc Stojanom, njegovom iznenadnom blokiranju na svim društvenim mrežama, kao i anoreksijom sa kojom se borila zbog ljubavne patnje u kojoj je došla do tog stanja, da su joj organi bili veličine organa malog deteta.

- Ušli smo u tu vezu, bili smo zajedno, posle mesec dana ja sam počela da živim sa njim u Beogradu u stanu i na Kosmaju on tamo ima kuću. Bukvalno se nismo razdvajali jedino kad je on radio ili sam ja vikendom imala tezge, inače po ceo dan bi bili zajedno. On je meni prvi počeo da piše i jako je bio uporan, to se dešavalo još pre 9 godina kada je on krenuo da mi piše, dopala sam mu se i pitao me je da mu budem u spotu. Ja sam tada njemu dala broj telefona i posle eto tih 9 godina on se meni javio i poslao mi poruku. Dopisivali smo se tad po ceo dan i celu noć, jedno veče smo se upoznali, sve je kliknulo odmah. Posle druge večeri sam ja ostala kod njega kući još 4 noći. Posle dva meseca smo počeli da radimo na deci, jako brzo je to sve išlo jer je to njegova najveća želja inače. Ja sam tad počela da sumnjam u neke stvari za njega, toliko sam se bila zaljubila da nisam obraćala pažnju na te loše stvari. Meni je ciklus kasnio 9 dana, ja sam uzela test koji je bio negativan, bilo je sve kako treba. I eto taj poslednji mesec ja sam bila kod njega, ostala sam kod njega, on je bio bolestan, imao je neki problem sa plućima. Mama mu je dolazila iz Lučana tad kod njega, ja sam pokupila đubre i otišla kući. Sutra sam se probudila i poslala sam mu poruku da li je dobro gde sam videla da je on mene blokirao. Tad sam se presekla, pozvala sam ga i videla da me ne prati na instagramu, shvatila sam da me je svuda blokirao i eto nikad se više nismo čuli - priznala je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading