ANELI URNISALA JANJUŠA! Otkrila šta je krišom radio, u sve je mogla da se UMEŠA I POLICIJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znam sigurno jer sam ubeđena da sam ga čula u pozadini u jednom trenutku, a to mi tako liči na njega, otkriva Aneli.

ANELI URNISALA JANJUŠA! Otkrila šta je krišom radio, u sve je mogla da se UMEŠA I POLICIJA!

Foto: ATAImages

Marko Janjušević Janjuš protekle noći bio je gost u emisiji 'Narod pita', te je raskrinkan da je Aneli Ahmić slao poruke nakon izlaska iz rijalitija. Aneli je to otkrila, te je čak i priložila glasovnu poruku kao dokaz da je Janjuš hteo da dođe kod nje u Dubrovnik.

Međutim, sada su isplivali dokazi o tome kako je Janjuš ranije navodno uznemiravao Aneli sa nepoznatog broja, te je ona sada rešila da i o tome progovori.

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Aneli Ahmić

 

- Janjuš me je zvala sa nepoznatog broja i dao drugu da priča i da se javi umesto njega. Znam sigurno jer sam ubeđena da sam ga čula u pozadini u jednom trenutku, a to mi tako liči na njega. Uznemiravao me je, ali nisam na kraju ni htela da odem u policiju. Znala sam da su to potezi slabića, tako da nisam imala nameru da trošim vreme na te gluposti - rekla je ona.  

Foto: Republika

Aneli Ahmić

 

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić raskrinkala je bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, pa je objasnila da ne bi imala problem da u Eliti 8 vidi njegovu bivšu suprugu Enu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Svako je dobrodošao...Janjuš me pogotovo ne zanima i što sam videla šta je radio i glasovne poruke, poruke Maji i Eni, letele su mu stvari prekjuče preko prozora kada je izašao intervju, kada sam rekla da se čujemo, po Kotežu sam čula. Ena mu je bacala stvari. Neću da se petljam, ne zanima me to više. Mi smo se čuli i dopisivali, manipulisao je. Kada se javio u "Narod pita", tu noć mi je poslao poruku. On je Maji pisao prekjuče, to sam ja shvatila, pitala sam ga odmah kome je poslao poruku. Maja kad je bila sa Slađom u "Narod pita" on joj je poslao iz kafane pesmu - rekla je Aneli za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bianca

04.09.2024 10:38

Ma ti se sama upetljavas sa njim i nastavljas se a umesto da ga posaljes u tri lepe. Ali to tebi sve prija i odgovara da imas temu pred ulazak u rijaliti. Premazana si svim bojama i farbama sto bi se reklo. Ne mozes ti biti bolja od svojih partnera jer si ih ti birala kao takve. Lepo joj je Mica rekao da je glupa ko ona stvar.