BIVŠA ZADRUGARKA NAJAVILA HAOS U ELITI 8! Evo ko se sprema da zabiberi čorbu ostalim učesnicima za sve pare!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi je pamte po skandalima, ali će nastaviti da ih niže...

BIVŠA ZADRUGARKA NAJAVILA HAOS U ELITI 8! Evo ko se sprema da zabiberi čorbu ostalim učesnicima za sve pare!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekadašnja rijaliti zvezda Deniz Dejm pojavila se danas na sistematskom pregledu pred ulazak učesnika u Elitu 8, pa je mnoge ostavilo u šoku to što planira ponovo da stane pred kamere. Naime, nakon abortusa i teške priče sa bivšim dečkom, Deniz je izgleda spremna za nove pobede, što je za Republiku i potvrdila.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Deniz Dejm

 

 Znam da ste me poželeli, ovu sezonu ulazim gola bez filtera, dosta sam štitila Takije Cakije, Đukiće mukiće, baj vaje, sad ću da odam sve, dve godine sam samo primala i ćutala a sad imam više nego dovoljno. Gledam ove neke, ne znam ko su ovi nebitnjakovići, ne poznajem ih, šta me gledate, znam da bi voleli da me imate, ali ne može. Ova Barbi ri*ica je skupa. Neka mi priđe neko ako sme, evo ovaj Crnogorac, nemojte se kačiti na starije igrače, vi nebitnjakovići - rekla je Deniz, pa otkrila kakav je zapravo zahvat Barbi ribica koji je radila:

Foto: Republika/Goran Doljančević

Deniz Dejm

 


- Uradila svoju ri*icu na novo, kao kad vidiš barbi lutkicu, a dole ništa se ne vidi, sve je sakriveno, ja sam ponovo nevina.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Deniz Dejm

 

Videćemo ko će biti dovoljni jak u kući da me skine. Oporavak je brz, ja ulazim već prespremna. Evo vidim ovde jednog tamnoputog mladića i moram da vam otkrijem da sam ja bila sa tamnoputim sa vise njih i moram da kazem da nije istina ono sto kazu da su oni obdareni. Svi oni koji se hvale centrimetrima lažu.

Kod ovog ovde je jedva 20 ne znam koji mu je prečnik, ako me shvatate, a i do si*a mi je, mogu da ga po*ojim jedino. Nisam ja džaba trepela sve ove procedure koje sam radila na sebi, ne može to baš svako da dobije. Ja volim fudbalere, upravo se kuckam sa jednim francuzom i to iz prve njihove lige - zaključila je Dejm.  
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading