KROFAKU SE CRNO PIŠE! Produkcija rešila da zaprži čorbu pred Elitu 8, - Maja Marinković nikad spremnija za SUOČAVANJE SA NJIM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se čekalo!

KROFAKU SE CRNO PIŠE! Produkcija rešila da zaprži čorbu pred Elitu 8, - Maja Marinković nikad spremnija za SUOČAVANJE SA NJIM!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Prethodne večeri, u popularnoj emisiji "Narod pita" imali smo priliku da uživamo u razgovoru sa poznatim ličnostima kao što su Nikola Lakić, Sloba Josipović i Lejdi Di. Veče je bilo zanimljivo i prepuno uzbuđenja, ali večeras nas očekuje još uzbudljivija emisija.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Naime, u večerašnjem izdanju emisije "Narod pita" gosti će biti Maja Marinković i Uroš Stanić, a u studiju će ih dočekati voditelj Darko Tanasijević.

Ove dve ličnosti su tokom vremena bile u središtu pažnje zbog svog složenog odnosa. Naime, u prošlosti su Maja i Uroš imali blizak odnos, ali je njihov odnos doživeo značajne promene kada je Maja započela romantičnu vezu sa Stanislavom Krofakom. Ova promena nije prošla nezapaženo, a Uroš je izrazio nezadovoljstvo zbog Maje i Krofakove veze. Posebno je bio ljut zbog toga što je Krofak, uprkos prethodnom obećanju da neće biti intimnosti zbog njegove ćerke, bio u vezi sa Majom. Uroš je često kritikovao i provocirao oboje, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Foto: Republika

Uroš Stanić

Kako će se večerašnji razgovor odvijati i kako će gosti reagovati na pitanja i komentare, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, večerašnja emisija "Narod pita" obećava da će biti izuzetno dinamična i zanimljiva. Vaša pitanja su više nego dobrodošla, i možete se uključiti putem telefona kako biste direktno komunicirali sa gostima i voditeljem o svim gorućim temama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading