HAOS NASTAO ZA VREME REKLAMA! Žestoki okršaj u studiju "Pinka" - OVO NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE na ekranu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio dramatičan snimak!

HAOS NASTAO ZA VREME REKLAMA! Žestoki okršaj u studiju "Pinka" - OVO NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE na ekranu!

Foto: youtube.com/pink.rs

U emisiji "Narod pita" sinoć je došlo do žestokog sukoba između bivših učesnika rijalitija "Elita", Nikole Lakića, Lejdi Di i Slobodana Josipovića. Nakon što su gosti sveli račune, na pauzi za reklame izbila je žučna rasprava koja je potpuno uzdrmala studio, prenose domaći mediji.

Foto: printscreen/RTV Pink

Nikola Lakić

Svađa Nikole Lakića i Lejdi Di

Prvo je došlo do verbalnog okršaja između Nikole Lakića i Lejdi Di, čiji su glasovi odzvanjali prostorijom. Njihova svađa je bila toliko upečatljiva da je privukla pažnju svih prisutnih, a atmosfera je postajala sve napetija kako su se reči i optužbe razmenjivale.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika TV

Lejdi i Nikola

Uključenje Slobodana Josipovića

Nakon što se situacija između Lakića i Lejdi Di zahuktala, u sukob se uključio i Slobodan Josipović. Njegovo uključenje dodatno je zakomplikovalo već napetu situaciju, a reči su počele da lete na sve strane. Gledaoci su mogli da vide kako se sukob između troje bivših učesnika rijalitija pretvara u pravu dramu.

Napuštanje studija

Kako je sukob postajao sve intenzivniji, Lejdi Di i Slobodan Josipović odlučili su da napuste studio kako bi se distancirali od Nikole Lakića. Međutim, umesto smirivanja situacije, odlazak dvoje gostiju izazvao je novi talas svađe i konflikta.

Žestoka verbalna rasprava

Čak i van studija, sukob između Lejdi Di, Slobodana Josipovića i Nikole Lakića nastavio se neumoljivo. Uvredama i provokacijama nije bilo kraja, a gledaoci su imali priliku da svedoče pravom vatrometu emocija i konflikata.

Ovaj incident u emisiji "Narod pita" definitivno je ostavio dubok trag i šokirao javnost. Kakve će biti dalje posledice ovog sukoba, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - ova emisija će se dugo pamtiti po haosu koji je zavladao među bivšim učesnicima rijalitija "Elita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading