EVO KO JOJ ČUVA LEĐA! Procurio privatni snimak Anite sa proslave, Matora će ČUPATI KOSU S GLAVE?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video izazvao brojne komentare korisnika društvenih mreža!

EVO KO JOJ ČUVA LEĐA! Procurio privatni snimak Anite sa proslave, Matora će ČUPATI KOSU S GLAVE?!

Foto: Republika, ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Matora i Anita

Bivša zadrugarka Anita Stanojlović, koja je poznata kao bivša supruga Jovane Tomić Matore, u poslednje vreme privlači pažnju na društvenim mrežama. Anita je veoma aktivna na Instagramu, gde redovno deli sadržaje sa svojih različitih događaja i trenutaka iz svog života. Nedavno je objavila video koji je izazvao brojne reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anđelo i Anita

U videu, Stanojlovićeva je ponovo zasijala svojom izuzetnom lepotom, a njen izgled bio je potpuno zapanjujuć. Na snimku se može videti da je Anita obučena u svečanu crvenu haljinu, uz elegantnu frizuru i savršeno nanesenu šminku, što ukazuje na to da je možda prisustvovala nekom važnom javnom događaju.

U jednom trenutku videa, iza nje se pojavljuje Anđelo Ranković, njen trenutni dečko. Njegovo prisustvo u videu je dodatno privuklo pažnju, budući da je Anđelo, kao njen partner, bio uz nju tokom ovog posebnog trenutka. Stajling i atmosfera u videu sugerišu da je Anita zaista uživala u događaju i da je bila ponosna na podršku koju je dobila od svog dečka.

Foto: Instagram.com / TV Pink printscreen

Anita i Matora

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović započeli su svoju ljubavnu priču tokom boravka u "Zadruzi", dok je Anita još bila u braku sa Jovanom Tomić Matorom. Ova romansa je postala bolna tačka za Matoru, koja je nedavno iznela teoriju da Anđelo pokazuje sklonost prema bivšim partnerkama svojih partnerki. Matora je čak insinuirala da bi Anđelo mogao biti istinski zainteresovan za nju. Ova teorija je nastala tokom razgovora sa gledateljkom iz Leskovca, koja je uživo pozvala emisiju "Narod pita" kako bi iznela svoje mišljenje o situaciji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading