UROŠ STANIĆ NIKAD ISKRENIJE O JANJUŠU! Otkrio šta sada oseća, košarkašu posle ovih reči neće biti dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić se prisetio toga kako su se nekada slagali...

UROŠ STANIĆ NIKAD ISKRENIJE O JANJUŠU! Otkrio šta sada oseća, košarkašu posle ovih reči neće biti dobro!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija Elita Uroš Stanić kaže da mu nedostaje Marko Janjušević Janjuš, bivši cimer, sa kojim se tokom prethodne sezone družio, ali i svađao. On je u emisiji "Narod pita" objasnio da mu je krivo što su se njih dvojica udaljili, kao i da sa njegove strane nema zle krvi. 

Uroše, Janjuš i ti ste imali zaista urnebesne momente. Deluje mi da i dalje imaš to razočaranje i tugu - rekao je voditelj Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić

 

- Krivo mi je što je ispalo tako, moglo je drugačije. Možda bi se nas troje družili, čekali bi bebu i bio bih tu za njih. Da je on bio drugačiji, bilo bi bolje i ne bi me odbacivali. On me je odbacivao, govorio da me je izgustirao i sve je nipodoštavao - rekao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

- Uporedio te je sa Karamelom i Bokijem 13 - rekao je voditelj.

- Poslao sam mu sliku remonta i iskoristio je to da me sprda. Čovek me omalovažavao i za cipele, kačio na stori. Kasnije mi se nije ni javljao, to govori o njemu. Meni je krivo, i dalje ga volim - kazao je Uroš.

- Šta ti je rekla majka - pitao je Tanasijević.

- Ne voli Janjuša, pogotovo kad je videla njegove postupke prema Aneli. Nju baš voli, čuju se preko videožpoziva - rekao je Stanić.

Podsetimo, na društvenim mrežama već su se pojavile informacije o potencijalnim učesnicima Elite 8, uključujući mnoga poznata imena. Na listi su Ana Spasojević, Uroš Stanić, popularni Gastoz, koji je nedavno izašao iz zatvora, kao i Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Aneli Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Marija Jokić i Ivana Keneski, među ostalima. Prisustvo ovih poznatih lica izazvalo je veliko uzbuđenje među fanovima, koji su već počeli da nagađaju šta će nova sezona doneti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading