IVAN MARINKOVIĆ VEĆ PREBOLEO JELENU: I u "Elitu 8" ulazi u paru, njegova nova izabranica se izlanula dva dana pred početak rijalitija (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje se znaju od ranije, a sada su ušli u otvoren flert.

IVAN MARINKOVIĆ VEĆ PREBOLEO JELENU: I u "Elitu 8" ulazi u paru, njegova nova izabranica se izlanula dva dana pred početak rijalitija (FOTO)

Foto: ATA Images

Jelena Ilić i Ivan Marinković

Rijaliti učesnik Ivan Marinković priznao je nedavno da je nakon razvoda od Jelene Ilić lak plen budućim cimerkama u "Eliti 8" jer je emotivno prazan, ali i slobodan da uplovi u novu romansu. Međutim, po svemu sudeći, on nije čekao ni zvanični početak, a već je ušao u otvoren flert sa dvojnicom Dušice Jakovljević, Katarinom Samardžić, koju je u startu kad se pojavila ispred zgrade Pinka podržao kao drugaricu. 

Naime, takozvana Keti Kuvarica, koja ima svoj restoran i emisiju o kuvanju, potvrdila je da joj je Marinković poznanik, te da ne treba nikoga da čudi što je odmah ušao sa njom u komunikaciju, ipak niko nije očekivao da će je ubrzo i otvoreno startovati pre ulaska u "Elitu".

Iako je narpavio pometnju oko svog ulaska, objavljujući kontradiktorne Instagram priče, sad je jasno da će se on i Keti pojaviti u subotu zajedno u Beloj kući.

Prvo je Ivan ponovo pružio nesebičnu podršku navodnoj prijateljici te u svom storiju podelio njenu fotografiju uz reči reči ohrabrenja: "Grmiš u subou!", ali ga je Keti razotkrila kada je šerovala njegov post i dopisala uz ilustraciju vatre:

- More, gorimo zajedno!

Ona je dodala u pozadinu i stihove pemse "Olelole" Đorđa Balaševića, zbog koje su mnogi dodatno posumnjali da je između njih dvoje već počela da se razvija romansa"

"Lole, imaš li ikoga na svetu
Ili bi sa mnom na put mogla?
Hajde da menjamo planetu, sutra dajem oglas
Ole, Lole, pogledaj samo šta nam rade"

Inače, od početka "Elite 8" dele nas samo još dva dana kada će svaka, pa i ova priča budućih učesnika dobiti svoj nastavak pred kamerama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading