UROŠ STANIĆ OTKRIO ZAŠTO JE OSTAO BEZ DEČKA: Upao u ozbiljne finansijske probleme, pomoć i podršku OVE OSOBE nikad ne može zaboraviti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Josipović mu donirao 7.000 dinara u teškom času.

UROŠ STANIĆ OTKRIO ZAŠTO JE OSTAO BEZ DEČKA: Upao u ozbiljne finansijske probleme, pomoć i podršku OVE OSOBE nikad ne može zaboraviti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Rijaliti učesnik Uroš Stanić nedavno je otkrio da je ostao bez novca, ali je priznao da mu je u nevolji pomogao Slobodan Josipović.

Nažalost, zbog te pomoći Uroš je izgubio svog dečka iz Beča.

- Mene je moj dečko iz Beča ostavio zbog Slobe. Ja njega stvarno volim, on je meni pomogao jer sam ostao bez novca i donirao mi je 7000 dinara, to mu nikada neću zaboraviti. Ja sam svestan svega i zaista mu ništa ne zameram, njega stvarni volim na poseban način - otkrio je Uroš koji će se uskoro naći i u "Eliti 8".

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita"


Osim finansijskih problema, Uroš se nedavno suočio i sa fizičkim napadom u centru Beograda.

Tvrdi da ga je napao muškarac u prodavnici, prilikom čega je zadobio povrede vrata.

- Ušao sam u prodavnicu jer trafike nisu radile. Meni nepoznat momak mi se obratio rečima: "Kuda ide ovaj svet? Pe***čino!" Tada me je to lice udarilo svojom desnom rukom u donji deo vrata i izašlo iz prodavnice. Kad sam izašao, rekao sam mu da ću pozvati policiju ako nastavi da me maltretira. Krenuo je da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu! Od opisa za to lice mogu da izjavim da je visok oko 180 cm, nosio je šorts bele boje, belu majicu, kraću bradu, oko 30 godina - izjavio je Uroš u policiji, kako je preneo "Pink".

Ove nevolje su veoma uznemirile Uroša, ali je on on hrabro doneo odluku da angažuje advokata i sudskim putem se obračuna sa nasilnikom. Uprkos svemu, on je istakao da je zahvalan na podršci koju je dobio od Slobe Josipovića u finansijskim problemima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading