OVA ČETVORKA NOĆAS RUŠI PINK: Samo dva dana pred spektakularno otvarnje "Elite 8" oni će ostaviti pečat i uticati na dalji tok rijalitija (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Mihailović ugostiće večeras neobičan spoj gostiju u "Narod pita".

OVA ČETVORKA NOĆAS RUŠI PINK: Samo dva dana pred spektakularno otvarnje "Elite 8" oni će ostaviti pečat i uticati na dalji tok rijalitija (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon sinoćnjeg izdanja "Narod pita" u kome su bili Maja Marinković i Uroš Stani, večeras će pred gledaoce u vruće stolice sesti čak četvoro bivših učesnika "Elite 7" spremnih na sva pitanja, ali i komentare dojučerašnjih cimera iz Bele kuće.

Naime, Milica VeličkovićŽana Đorđević OmniaSlađana Lazić zavna Slađa Blinda Poršelina i blažen među ove tri žene Lepi Mića oplešće po svima koji im budu u fokusu.

Republika

Foto: printskrin instagram

U večerašnjem izdanju "Narod pita" gostuje neobičan četverac

Oni će komentarisati aktuelne teme bivših Elitara, koje se svakodnevno dešavaju, a nema sumnje da će Lepi Mića napraviti karambol i u studiju ulazeći u različite frke i polemike i sa večerašnjim gošćama, pa čak i gledaocima koji sa njima budu učestvovali u razgovoru uživo putem telefonskih uključenja. 

Samo dve vrečeri pred veliko spektakularno otvaranje "Elite 8" ova četvorka imaće priliku da da pečat na sva dosadašnja dešavanja, ali i iznese predviđanja o budućim događajima u Beloj kući.

Isko u drugom stanju, Milica je već pokazala tokom svojih prethodnih gostovanja da nema dlake na jeziku i da se ne libi duhovitih prozivki na račun pojedinih takmičarki koje su, igrom slučaja, Mićine miljenice, pa će biti zanimljivo da li će se poznati pevač zbog nje uhvatiti u koštac sa trudnicom, ako se i večeras povede priča o njoj. 

Slađa i Omnia već biju svoje bitke od ranije, a koja će im se u večerašnjoj emisiji naći na tapetu to u mnogome zavisi i od gledalaca i njihovih pitanja, ali i smera u kom ih upravi večerašnja voditeljka Maša Mihailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading