MAJA MARINKOVIĆ PALA U OČAJ: Pred kamerama vedra i nasmejana, posle emisije DRAMA! Uhvaćena kako histeriše ispred zgrade Pinka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite 7" imala nervno rastrojstvo kad je napustila studio.

MAJA MARINKOVIĆ PALA U OČAJ: Pred kamerama vedra i nasmejana, posle emisije DRAMA! Uhvaćena kako histeriše ispred zgrade Pinka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Rijaliti zvezda Maja Marinković sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" gde je pokazala različita raspoloženja, koja se, kad je ona u pitanju, mogu smenjivati u svakoj minuti. 

Pošto je tokom uključenja jedne gledateljke imala sukob sa njom, kao i sa Urošem Stanić koji je zajedno sa njom bio u sinoćnjem izdanju popularne emisije, ona je po završetku programa uživo studio napustila vidno izrevoltirana.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Maja Marinković posle sinoćnje emisije pala u očaj

Kako prenosi Pink.rs, Maja je u totalnom rastrojstvu istrčala iz zgrade i sa cigaretom u ustima histerisala nekom koga je zvala telefonom dok je stajala ispred.

Iako je čekala taksi, ne bi se baš reklo da se raspravljala sa dispečerima, već će pre biti da je ušla u konflikt sa nekim bliskim, ko nije odreagovao po njenoj volji.

Inače, tokom emisije Maji su stigli pokloni za koje mnogi veruju da ih je poslao Filip Car, pošto se o njihovom pomirenju uveliko polemiše danima. 

Međutim, pored takvih blistavih trenutaka, bude i onih u kojima Marinkovićevoj tuđa kritika udari na sujetu, pa ne može da iskontroliše ponašanje, kao sinoć posle emisije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković imala sukob i sa Urošem Stanićem

Ipak, već danas ona je zaboravila na sve i nastavila da radi na sebi, pa je otišla da sredi i najmanju sitnicu koja joj smeta.

Kako smo saznali danas se podvrgla tretmanu koji se zove maderoterapija, odnosno skidanje viška celulita na nogama. Nju su fanovi zatekli ispred jednog salona za ulepšavanje u prestonici, pa se sa njima uredno fotografisala nakon što je izašla napolje.

Po nju je, kako smo dalje saznali, došao otac Taki Marinković, da bi se zatim oboje odvezli u nepoznatom pravcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading