PRVA SVADBA PRED ELITU! Bivša devojka KONTROVERZNOG UČESNIKA stala na ludi kamen, takmičar POSLAO JAKU PORUKU PRED KARANTIN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka danas je izgovorila sudbonosno "da", a budući takmičar rijalitija je ovako prokomentarisao to što mu se bivša draga udala!

PRVA SVADBA PRED ELITU! Bivša devojka KONTROVERZNOG UČESNIKA stala na ludi kamen, takmičar POSLAO JAKU PORUKU PRED KARANTIN!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Sve popularniji par, Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović, zaključili su svoju ljubavnu priču venčanjem 20. jula u Gračanici, a danas su sklopili i građanski brak. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana i Bogdan

Gala svadba u elitnom restoranu

Svadbeno slavlje održano je u jednom prestoničkom elitnom restoranu, okupivši članove porodice, prijatelje i saradnike mladenaca. Trudna Jovana je zablistala u prelepoj princeza venčanici, ističući se otvorenim delom koji je naglasio njen dekolte, dok je Bogdan nosio elegantno crno odelo.

Reakcija Jovaninig bivšeg dečka

Jovanin bivši partner Stefan Karić nije bio raspoložen da komentariše venčanje. Na pitanje novinara, kratko je odgovorio:

- Ne bih komentarisao - kratko je poručio Karić za Informer.

Foto: pink.tv

Željko i Stefan

Podsećamo, vlasnik "Pink" televizije, Željko Mitrović je 20. avgusta u emisiji uživo potpisao još jedan u nizu ugovora o učešću u rijalitiju, i to sa Stefanom Karićem, koji je do sada učestvovao u dve sezone "Zadruge". Stefan je potom otišao i na sistematski pregled, a sada se uveliko sprema za karantin.

Veliko venčanje je privulo svu pažnju javnosti, posebno zbog trudnoće mlade neveste i činjenice da je njen suprug Cecin bivši momak. 

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Kako smo ranije pisali, mnoge je zanimalo da li će se oglasiti muzička zvezda Ceca Ražnatović, koja je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem. Nakon svadbene ceremonije, Ceca se oglasila putem svog profila na društvenim mrežama, gde je podelila snimak na kom uživa uz čašu pića i stavila svoju pesmu koju je nedavno objavila "Više od sreće". Ovaj potez je izazvao brojne spekulacije o tome kako se oseća povodom svadbe svog bivšeg partnera, ali Ceca nije direktno komentarisala ovaj događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dunja

05.09.2024 22:28

Sta je bitno sto je bivsi se ozenio danas sa bivsom rijaliti ucesnicom.Da stavi do znanje bivsem.Ovo su sve bivsi.Pa to su lepe vesti.Lepi mladi oboje.Decko normalan nece babe da zeni,nego mladu devojku.