PORŠELINA POD ANESTEZIJOM U "NAROD PITA": Operisana tri sata pred emisiju - legla pod nož da zameni grudi, a probudila se s novim nosem! ŠOK-PRIČA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Lazić krila flastere ispod maske.

PORŠELINA POD ANESTEZIJOM U "NAROD PITA": Operisana tri sata pred emisiju - legla pod nož da zameni grudi, a probudila se s novim nosem! ŠOK-PRIČA!

Foto: prinskrin instagram

Bivša učesnica "Elite 7" Slađana Lazić alijas Slađa Poršelina nakon rijalitija se zaigrala sa estetskim operacijama, pa joj nije dovoljno da jednom ide pod nož, već se nekim korekcijama podvrgava više puta. 

Republika

Foto: prinskrin instagram

Slađa Poršelina pod maskom u emisiji "Narod pita"

Tako je i večeras neposredno pred emisiju "Narod pita" u kojoj noćas gostuje legla na operacioni sto jer je htela nove grudi, a umesto toga je dobila novi nos.

- Pre tri sata sam ustala iz anestezije. Ja sam profesionalac, došla sam u emisiju odmah nakon operacije. Dva sata sam se operisala - rekla je Slađa na početku emisije, a Lepi Mića, koji je takođe jedan od gostiju ove noći, odmah je skočio na nju:

- Ženska glavo, ti si luda! Što nisi kući?! Kako tako?! 

- Ja sam profesionalac! Morala sam na hitnu operaciju, jer mi se pogoršalo stanje nakon prethodne operacije. Pozdrav za mog doktora koji je rekao da će me večeras gledati - uzvrartila je ponosno Slađa.

- Ja ovo u životu nisam video - nastavio je da se čudi Mića, koji je prokomentarisao da Slađa ne deluje dobro i da izgleda kao nindža.

Republika

Foto: prinskrin instagram

Lepi Mića kritikovao Slađanu Lazić

- Masku sam stavila samo da se ne bi videli flasteri. Nemam problem jer sam profesionalac, kao što sam i rekla - istakla je Slađa, a voditeljka Maša Mihailović je pitala:

- Koje još operacije želiš da uradiš? 

- Danas je trebalo da operišem grudi, ali sam imala problem jer sam nosila naočare, a malo je prošlo od prethodne operacije, pa sam morala da operišem nos ponovo. Staviću šesto kubika - zaključila je Poršelina na opšte zaprepašćenje prisutnih u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading